Do Pogadanek nie za bardzo się to naaje, więc zamieszczam tutaj.
Błąd istnieje również na tym forum, więc można samemu sprawdzić.
Opis:
Kiedy mamy u góry szybkie logowanie, to kiedy nie zaznaczymy okienka do zapamiętania użytkownika - wyskakuje monit oźle wpisanym haśle i już przy logowaniu w login.php - to samo hasło działa poprawnie.
U mnie jest ten błąd i tutaj, więc myślę, że to grubsza sprawa.
Kiedy mamy u góry szybkie logowanie, to kiedy nie zaznaczymy okienka do zapamiętania użytkownika - wyskakuje monit oźle wpisanym haśle i już przy logowaniu w login.php - to samo hasło działa poprawnie.
U mnie nic takiego się nie dzieje
_________________ ..:: Made by KnofeL ::..
Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysyłać do mnie PW!
Takie coś dzieje się jak mamy FF (i tak go uwielbiam) i po prostu przeglądarka "niechcący" zapamięta domyślne hasło: 11111111 (zajrzyjcie w kod strony gł.), nie wiem czemu, ale na niektórych forach (mogę być pierwszy raz) dobrze zrobi, a raz źle.
[ Dodano: Pią 20 Lip, 2007 ]
Pewnie wystarczyłaby drobna poprawka do tego co jest w index_body.tpl, ale sam zrezygnowałem z tego szybkiego logowania i usunąłem tą część kodu.
_________________ Piwo się w beczce skończyło.
Jeśli chcesz mi podziękować, lub tak z dobrego serca coś zrobić to wejdź na pinkosz.info i kliknij w pewną rzecz pozostawianą przez wujka Google.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Powered by PhpBB & Przemo. Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.