Ok ja te? mam pytanie, bo nie wiem czy to u mnie czy og?lnie to nie dzia?a - wspomina?em ju? o tym wcze?niej ale nikt nie potwierdzi? wi?c nie wiem czy nie dzia?a BBCode w tych wiadomosciach czy to u mnie jest cos nie tak ??
_________________ ..:: Made by KnofeL ::..
Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
arcy, jeszcze raz zapytam czy jest mozliwo?? zrobienia co? takiego jak jest w masowej korespondencji chodzi o to by mo?liwo?? wys?ania Mass PW mia? moderator grupy, lub po prostu zamiast masowej korespondencji moderator mia? tylko mass pw
Pamietacie jak narzekalem na ten blad o dublowaniu i uszkodzeniu tabel privmsgs? Oto rozwiazanie:
Kod
ALTER TABLE `phpbb_privmsgs` CHANGE `privmsgs_id` `privmsgs_id` INT UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT;
ALTER TABLE `phpbb_privmsgs_text` CHANGE `privmsgs_text_id` `privmsgs_text_id` INT UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0';
Dziala.
Teraz tylko trza poczekac na kogos, kto przerobi ten skrypt i da mozliwosc wysylania pw pakietami jak w masowej korespondencji (bo jak jest np 8k ludzi do ktorych chcemy wyslac pw, to skrypt gdzies pod koniec sie wysypuje przez timeout)
ej mam problem, a w cze?nieej go nie mialem, o to i on: kiedy wysylam wiadomo?? dochodzi ale jak zaznacze powiadom na emaila o provMSG to wywala mi b??d ale wiadomo?ci dochodz? jednak zawsze to jaki? b??d jest !!
Kod
B??d Og?lny
Ran into problems sending Mail. Response: 503 valid RCPT command must precede DATA
[ Dodano: Sob 08 Lip, 2006 ]
ten b??d wywala tylko wtedy jak zaznacze aby PW wysy?a?o do wszystkich
_________________ pom?? mi w travianie, serwer 1 zarejestruj si? z tego linku, dzi?kuje
nie k??? si? ze mn? tylko powiedz adminowi g?. ?eby da? ci pe?ny dost?p (cho? nie s?dze ?eby ci da? jak nie masz poj?cia o niekt?rych rzeczach. Pewnie specjalnie nie da? ci dost?pu do wszystkiego)
nie k??? si? ze mn? tylko powiedz adminowi g?. ?eby da? ci pe?ny dost?p (cho? nie s?dze ?eby ci da? jak nie masz poj?cia o niekt?rych rzeczach. Pewnie specjalnie nie da? ci dost?pu do wszystkiego)
s?uchaj nawet sam nadawaj?? upranienia na test usera kt?ry by? jr. adminem nie mog?em wej?? w panel Mass PW, pytanie czy tylko admin moze wysy?a? Mass
Mam identyczny problem jak elymus, osoba majaca uprawnienia JA do Mass PW nie moze ich wysylac. Oczywiscie danie pelnych uprawnien admina rozwiazaloby ten problem ale chyba nie o to chodzi w tym wszystkim...
[ Dodano: Wto 29 Sie, 2006 ]
i jakos odpowiedzi brak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 53