Czy m?glbym wzi??? sobie katalog images z tego stylu do mojego?
a chcesz bana?
_________________ ixdude.com i have been waiting, all of my life, for you to come along and make everything all right. my body shaking, right through the bones, so take my by the hand, please don't leave me here alone. and i wonder if you know just how i feel, i feel... yeah... and i wonder how i know it is... it's real... it's real. coz' i want you to save me, just please save me, save me... coz' i need you to save me, just please save me, save me...
Pewnie odpowied?, pad?a, ja bynajmniej nie znalaz?em. W kt?rym pliku edytowa? warto?ci obrazk?w typu Brak nowych post?w, Wa?ne og?oszenie (szeroko?? i wysoko?
Czy m?glbym wzi??? sobie katalog images z tego stylu do mojego?
a chcesz bana?
(wazelina on) styl chyba najlepszy z dostepnych do phpbb przema :+) (wazelina off)
swoja droga tez mam problem z logiem...gdy podmieniam te napisy unofifical modyfication na swoje logo (ktore powiedzmy ma stala wysokosc) to robi sie taki blad ze na forum po prostu pod tym obrazkiem jest dalek background..:] http://diablo2.sgrealm.pl/phpBB - sami zobaczcie :+) tego ludka z napisem Swiatynia Diablo mi przycina do pasa i jest puste tlo...tzn w PS'ie jak otwieram to logo konczy sie na pasie tego ludka ale tego niebieskiego tla ktore powstaje w efekcie na forum, nie ma.
Kurde sory ze takie zamotane ale nie wiem jak to normalnie opisac
to zrob od gory wiece przezroczystego lub pokombinuj z htmlem
_________________ ixdude.com i have been waiting, all of my life, for you to come along and make everything all right. my body shaking, right through the bones, so take my by the hand, please don't leave me here alone. and i wonder if you know just how i feel, i feel... yeah... and i wonder how i know it is... it's real... it's real. coz' i want you to save me, just please save me, save me... coz' i need you to save me, just please save me, save me...
rozmiar obrazka 320x119 px, a na forum wyglada to tak jakby obrazek mial 320x155px, jesli zrobie tak jak napisales to wyjdzie tak samo tylko ze od gory jeszcze bedzie tlo.
z html'em sie bawilem, zmienialem tlo, probowalem dac stala wysokosc tla, powiekszac i pomiejszac obrazek, nawet bawilem sie ze pixelami przenosilem z forum to tlo pod obrazek i dalem w wyniku tego logo z tlem z backgrounda zamiast transparent ale wtedy cos tez nie wychodzilo ;/
najwiekszy problem w tym ze do tematyki ktora mam na forum wszystkie tapety itd z gry sa przyciete w jakims miejscu (np do nog, rak itd) i nie ma calej postaci, bo jakby bylo inaczej to bym nawet sie nie odzywal:W
Mam pytania co do unMods.css. Mianowicie, w kt?rym wersu jest kolor t?a tabelki tej zaokr?glonej, a tak?e tej w kt?rej s? fora, potrzebne mi to, bo modyfikuje styl unMods pod moje potrzeby (nic nie robie ze stopk? ).
witam! mam 2 pytania odno?nie tego stylu, u?ywam go na swoim forum,
ale niestety nie wida? u mnie ani ikon temat?w (nie myli? z ikonami for)
oraz pask?w post?pu user?w (hp, mp, exp)
w PA mam ustawione aby pokazywa?o zar?wno ikonki jak i te paski
bardzo podoba mi si? ten styl i nie chc? go zmienia? na ?aden inny, ale je?eli nie uda mi si? tego zrobi?
to b?d? zmuszony zmieni?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 51