a ja nie moge sobie z tym poradzic
gdy kogos pytam wysmiewa mnie ze to proste kopiuj wklej.
W pierwszym pliku bylo ?wietnie wszystko znalazlem ale w drugim pliku nie ma u mnie takiej linijki co mam zrobic ?szuka?e m przez ctrl+f i samemu i nie ma
[ Dodano: Czw 14 Wrz, 2006 ]
SELECT * FROM phpbb_calendar WHERE valid = 'yes' AND eventspan >= '2006-09-1' AND stamp <= '2006-09-30 23:59:59' ORDER BY stamp
Table 'iiegr2.phpbb_calendar' doesn't exist
w instrukcji masz wszystko - jak instalowac moda, jak wykonac zapytanie sql itp.
jak nie wiesz jak sie instaluje modyfikcja to zajpierw o tym troszke poczytaj:
http://mody.lastinn.info/...odyfikacje.html
jak ?acze sie pod taki adres instalacji jest pusta strona
ja instalowa?em wpisuj?c " cal_instal.php"
ale nie wykanalem tych zapytan sql bo nie wiem jak, mam zablokowany dostep do tej czesci w PA a nie wiem jak sie dostac bo nie wiem jakie mam id zeby moc je wpisac
czemu wy ludzie tak sie wyzywacie - piszecie w opisach ze nie pomagacie poza forum a jak sie pytam o banalne dla was rzeczy wysmiewacie mnie, nie wie mo co ci chodzi szukam caly czas nie wiem co to jest id ? gdzie mam go znalezc zbey sobie siebie dodac i moc AQL my admin otworzyc? napisane zebym dodal swoje id a ja nie wie mco to jest.
Bo dzieci neostrady kt?re nie wiedz? jak u?ywa? opci szukaj, nie powinny bawi? si? w fora Wystarczy te? poczyta? FAQ tam najcz?sciej wszytkie takie banalne rzeczy s?
_________________ ..:: Made by KnofeL ::..
Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
SELECT * FROM phpbb_calendar WHERE valid = 'yes' AND eventspan >= '2006-09-1' AND stamp <= '2006-09-30 23:59:59' ORDER BY stamp
Table 'iiegr2.phpbb_calendar' doesn't exist
To si? dodaje jako zapytanie SQL.
Np. w MyAdmin.
No i si? dziwisz, ?e Ci? wysmiewaj?.
Nie zauwa?y?em, ?e jest druga strona.
W kazdym razie, Forum masz miedzy innymi z kierunku informatycznego. Jak Ty tam sobie dajesz rad?? No i styl przerobi?es, jak widac w stopce i nie wiesz, jak wykona? zapytanie SQL ani co to jest MyAdmin
Nie, nie jestem taki madry ale zanim zadam jakiekolwiek pytanie najpierw sam pr?buje doj?? do rozwi?zania (w?asna wiedzia, google, forum (SZUKAJ!!))
probowalem i jakos wkoncu mi sie uda?o gdyz wkoncu dzia?a.
jak wykona? zapytanie SQL ani co to jest MyAdmin [/guote]a to takie dziwne ? ze nie wiem tego ? pierwszy rok sama matma (okolo 10 przemdiot?w matematycznych) a poradzic sobie poradze sie nie boj.
Zaczynam sie tym interesowac to pytam a wy szydzicie Knofel ma racje po czesci bo dupa jestem ze suzkam a nie umie mznalezc ale znaimzadalem to pytanie probowalem znalezc odpowiedz na tym forum i nie znalazlem
Czytalem tez temat jak instaluje sie modyfikacje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 52