Jak wchodze do PA na forum, w MySQL to wyswietla mi:
Kod
UWAGA !!! To narzêdzie jest dla zaawansowanych u¿ytkownik?w! Znaj±cych dzia³anie baz SQL, niew³a¶ciwe u¿ycie mo¿e spowodowaæ trwa³± utratê danych z bazy!
W tym miejscu mo¿esz wykonaæ jedno lub kilka zapytañ SQL. Aby wykonaæ kilka, oddziel je znakiem ; jednak ten znak nie mo¿e wystêpowaæ w samym zapytaniu SQL.
Przed u¿yciem zalecane jest wykonanie kopii bazy SQL ! Prefix tabel: phpbb_
Ostatnie zdanie:
Kod
Prefix tabel: phpbb_
EDIT:
Jak wykonalem to polecenie poprzez PA->MySql to mi nie wyskoczyl blad tylko ilosc rekordow...
Jednak jak wchodze do PhpMyAdmin to nie dodalo nic ...
Wgralem wszytskie pliki ktore powinienem, tylko nie wgralem:
quick_reply.php
I mod dzia?a, jaknarazie nie widze bled?w.
Tylko mam jeden problem, skad moge jakis slownik zaczerpnac? Bo wszystkie wyrazy na czerwono mi daje !
Ok, ?ci?gn?lem juz i wgralem te kacalogi:
a
b
c
itd
do spelling.
Jednak gdy napisz? co? zle, to nie wyswietla mi listy s??w, tych ktore sa poprawne, i ktore moge wybrac... dlaczego ?
Znalazlem jeden blad. Kiedy sprawdzamy komus posta (klikajac na "ptaszka") i chcemy dodac wyraz do slownika, to on owszem dodaje sie, wyraz w podgladzie jest odznaczany z czerwonego na czarny kolor, ale do tekstu wiad. ponizej do swiezo dodanego do slownika slowa, dodawane sa tagi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 43