Chodzi?o mi o to, ?e wybierasz mi?dzy dwoma polami, to lub to. Po instalacji New PM Info wy?wietla mi si? ?adna informacja nie blokowana przez przegl?dark? i druga zablokowana.
Przemek211, zajrzyj do profilu masz tam dwie opcje w?acz standardowe powiadomienia oraz w??cz New PM Info, wybierasz sobie kt?r? chesz (lub obie) i ju?
_________________ ..:: Made by KnofeL ::..
Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
Przemek211, zajrzyj do profilu masz tam dwie opcje w?acz standardowe powiadomienia oraz w??cz New PM Info, wybierasz sobie kt?r? chesz (lub obie) i ju?
No w?a?nie mi chodzi o to, ?e ma by? albo albo (nie pami?tam jak takie pole si? nazywa), ewentualnie po prostu domy?lnie jedno wy??czone, zwykle przy rozpoczynaniu przygody z danym forum nie wpisujemy od razu wszystkiego. Poza tym sory ?e tak wszyscy m?czymy, ale to dosy? du?y b??d utrudniaj?cy rejestracj? (m?wi? o tym problemie z avatarami).
W?a?nie ja te? si? zastanawia?em o co chodzi, ale doszed?em do tego, ?e to problem z linkiem. Kiedy b?dzie wersja poprawiona? Wiele os?b z tego korzysta, a to wa?na poprawka.
W?a?nie ja te? si? zastanawia?em o co chodzi, ale doszed?em do tego, ?e to problem z linkiem. Kiedy b?dzie wersja poprawiona? Wiele os?b z tego korzysta, a to wa?na poprawka.
Tak dzia?a, ale przymusili?my Knofela (Knofla? nie wiem czy to si? odmienia). Na szcz??cie w page_header.php wcale tego nie ma, wi?c jak kto? ma Notepad ++ i w??czy wyszukiwanie we wszystkich plikach, albo wejdzie tu, nie b?dzie mia? problemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 51