Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Z ?ycia moderatora
kidzior 
Niezale?ny

Piwa: 300/63
Wysłany: Nie 07 Sty, 2007   Domy?lna wiadomo?? ;-)
   Adres forum: http://forum.niezal.org/

geman mia? problem z odpisywaniem na prywatne PW z pro?b? o pomoc na Forum. Oczywi?cie gaf? pope?ni? i kaza? si? danemu userowi "wypcha?" (siwyyy). Bardzo brzydko post?pi?, dlatego te? napisa?em uniwersaln? odpowied? na tego typu pro?by.

Je?eli jej u?yjecie, nie zapomnijcie, ?e tekst pochodzi z mojej klawiaturki i nie pozwalam go rozpowszechnia? bez mojej zgody poza to Forum! Bli?sze info na PW. :twisted:

Cytat
Witaj!

Bardzo mi?o z Twojej strony, ?e zaszczyci?e? mnie swoj? Prywatn? Wiadomo?ci? w mojej Skrzynce Odbiorczej. Jak zapewne zauwa?y?e? - mam w forumowym podpisie napisane (tak pewnie przeczyta?e? drogi U?ytkowniku):

N#E *&Z!*@M! P)#M0@Y NA PW !!!

Wi?c wywnioskowa?e? z tego, ?e zapewn? pomog? Ci rozwi?za? Tw?j pal?cy problem z Twoim genialnym Forum opartym na ?wietnym hostingu (Yoyo.pl na tym polu naprawd? rz?dzi!*). W?a?nie w tej sekundzie pisa?em co? wa?nego lub delektowa?em si? wspania?? muzyk? i chcia?em si? wyciszy?, ale b?d? pewien, ?e rzuc? to wszystko w tej sekundzie i zabior? si? za rozwi?zywanie Twego problemu!

Widz?, ?e masz spore problemy, zauwa?y?em, ?e kilka rzeczy sie nie wy?wietlaj?, chocia? WSZYSTKO w check_files.php wygl?da pi?knie i ?wieci na czerwono przypominaj?c mi zesz?oroczne ?wi?ta, choink? i miko?aja. Dzi?kuj? za to, ?e wprowadzi?e? mnie w ten fantastyczny nastr?j w tym momencie.

Wracaj?c do Twojego pal?cego problemu: Najwa?niejsz? rzecz? jest, abys przes?a? mi sw?j plik config.php i screenshot katalogu g??wnego Forum. Oczywi?cie bardzo przydatnymi oka?? si? r?wnie? login i has?o na Tw?j serwer FTP lub Bazy Danych. Tam s? zapisywane r??ne wa?ne b??dy, jednak nie zawracaj sobie Drogi U?ytkowniku nimi g?owy - zaraz po otrzymaniu tego wszystkiego od Ciebie w kolejnej PW (koniecznie PW! Mo?e by? r?wnie? GG, tam r?wnie? pomagam bardzo ch?tnie, szczeg?lnie, kiedy mam status: Zaj?ty lub AFK lub DND lub Nie Przeszkadza?!!!) nie b?dziesz mia? ze swoim Forum ?ADNYCH problem?w.

Ps. Bardzo dobrze, ?e usun??e? stopk? by Przemo z belki Forum - niech sobie nie my?l? u Ciebie w klasie w gimnazjum, ?e kto? zrobi? Twoje Forum - przecie? to Ty jeste? Adminem.

Ps2. Mo?e chcia? by? zosta? adminem na Tym Forum, gdy? potrzebujemy tak spostrzegawczych i bystrych ludzi.

Na koniec pozdrawiam serdecznie i czekam z nosem przy ekranie na kolejn? PW.

Pozdrowienia! W za??czniku nadsy?am zdj?cie rozebranej nastolatki. Mo?e jest z Twojej klasy?

Made by kidzior
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu