Niestety nie wraca do normy ani przy ponownym szybkim wyedytowaniu, ani przy pelnej edycji. Trzeba recznie go poprawiać (czyli usuwać te cyferki ze znaczników).
_________________ [[ Only Club Music -> www.CMF-Team.info ]]
Dołącz do tysięcy klubowiczów forum!
-------------------------
Dziwna sprawa... Wygląda na to że funkcja bbencode_second_pass nie wyrabia, no ale uaktualniłem paczkę, jeśli nie rozwiąże problemu to być może umożliwi powtórne zapisanie posta (bez konieczności wywalania cyferek)
Nadpisć plik: quickpostedit.php
_________________ ..:: Made by KnofeL ::..
Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysyłać do mnie PW!
Nie wiem co już robię źle. Wszystko działa poprawnie, tylko nie wyświetla historii edycji postu, ani czasu edycji. Dodam tylko, że w pełnej edycji pokazuje czas oraz historie edycji.
Nie wiem co już robię źle. Wszystko działa poprawnie, tylko nie wyświetla historii edycji postu, ani czasu edycji.
Sprawdziłem u siebie, Miki_, pewnie nie sprawdził a napisał, że działa - chociaż nie działa. Po pełnej edycji dopiero widać historię - dokładnie tak jak napisałeś wcześniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Powered by PhpBB & Przemo. Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,89 sekundy. Zapytań do SQL: 15