Graffi,
zainstalowa?em moda z Twojego ostatniego za??cznika. Wszystko niby jest OK, ale:
1. po wej?ciu do swojego profilu u?ytkownika, przy Zawsze pokazuj zmienione ikonki for?w: nigdy nie jest zaznaczone ani TAK ani NIE, pomimo tego, ze wcze?niej wchodzi?em i zaznacza?em jedn? z opcji. Czyli nie pami?ta ustawienia, ale dzia?a poprawnie.
2. co? si? kaszani przy zapisie profilu z podpisem Loguj? sie, wchodze do edycji profilu i zapisuj? j?. Po tym psuje si? podpis. To co wzi?te by?o w tagi color oraz size (tekst) pokazuje sie jako kod razem z tagami, zamiast pokolorowanego tekstu o odpowiedniej wielko?ci. Zeby to poprawi?, trzeba wejsc do edycji profilu usera jako admin (profil -> edytuj) i po prostu zapisa?. Po takim zabigu wraca do normy, ale przy ponownej edycji profilu (opcja 'profil' w g??wnym menu forum) znowu podpis jest skaszaniony.
[ Dodano: 2006-06-09, 00:00:11 ]
3. Opcja 'Zawsze pokazuj zmienione ikonki for?w' nie pokazuje sie przy edycji profilu usera przez admina, wiec nie mog? jej komu? w??czy?/wy??czy?.
[ Dodano: 2006-06-09, 00:22:39 ]
Zrezygnowa?em z opcji wyboru dla u?ytkownika i jest OK Jesli mozna, to prosz? o instrukcje jak doda? ikonk? zamkni?tego forum dla wersji bez opcji wyboru dla usera (oczywi?cie jak ju? sie takowa mo?liwo?? pojawi
Browarek
[ Dodano: 2006-06-09, 22:33:00 ]
4. Przyda?oby sie, aby mozna by?o zmienia? r?wniez ikonki dzia??w Moze duzo wymagam, ale zobacz to:
http://img430.imageshack....062231352zj.jpg
Wszystko zmienione, ale Series60 i Java nie da sie podmienic
1. po wej?ciu do swojego profilu u?ytkownika, przy Zawsze pokazuj zmienione ikonki for?w: nigdy nie jest zaznaczone ani TAK ani NIE, pomimo tego, ze wcze?niej wchodzi?em i zaznacza?em jedn? z opcji. Czyli nie pami?ta ustawienia, ale dzia?a poprawnie.
czegos albo ja nie doda?em albo Ty - zaraz przejrze instrucje i napisze co ?em wymy?lil - mo dzia?a, wiec co najwyzej pisz?c instrukcje co? przegapi?em ale zweryfikuje to
MrK napisał/a
2. co? si? kaszani przy zapisie profilu z podpisem Loguj? sie, wchodze do edycji profilu i zapisuj? j?. Po tym psuje si? podpis. To co wzi?te by?o w tagi color oraz size (tekst) pokazuje sie jako kod razem z tagami, zamiast pokolorowanego tekstu o odpowiedniej wielko?ci. Zeby to poprawi?, trzeba wejsc do edycji profilu usera jako admin (profil -> edytuj) i po prostu zapisa?. Po takim zabigu wraca do normy, ale przy ponownej edycji profilu (opcja 'profil' w g??wnym menu forum) znowu podpis jest skaszaniony.
MrK napisał/a
3. Opcja 'Zawsze pokazuj zmienione ikonki for?w' nie pokazuje sie przy edycji profilu usera przez admina, wiec nie mog? jej komu? w??czy?/wy??czy?.
a to masz racje - tego nie zrobi?em
zostaje Ci d?ubanie w bazie i zmiana wartosci 1 na 0 w tablei z u?ytwkonikami....
MrK napisał/a
Zrezygnowa?em z opcji wyboru dla u?ytkownika i jest OK Jesli mozna, to prosz? o instrukcje jak doda? ikonk? zamkni?tego forum dla wersji bez opcji wyboru dla usera (oczywi?cie jak ju? sie takowa mo?liwo?? pojawi
nie chce mi sie narazie bo mam inne zaj?cia, ale jak jest ch?tny na tak? zabawke to ja Ci to zrobie w wolniejszej chwili (najdalej na pocz?tku lipca)
MrK napisał/a
4. Przyda?oby sie, aby mozna by?o zmienia? r?wniez ikonki dzia??w Moze duzo wymagam, ale zobacz to:
bo to s?... kurde...
inaczej to troche chyba tam funkcjonuje ni? fora
polukam, ale wiesz nie wczytuwa?em si? w to forum a? tak dobrez aby Ci powiedzie? czy jest to tak samo prosta zabawa jak z poprzednimi ikonkami czy jest to co? wi?kszego (napewno zwroce uwage bo u siebie te? tak mam z portalem, ale ze tylko niekt?rzy widza portal u mnie to narazie se tak jest )
MrK napisa?/a:
bo to s?... kurde...
inaczej to troche chyba tam funkcjonuje ni? fora
polukam, ale wiesz nie wczytuwa?em si? w to forum a? tak dobrez aby Ci powiedzie? czy jest to tak samo prosta zabawa jak z poprzednimi ikonkami czy jest to co? wi?kszego (napewno zwroce uwage bo u siebie te? tak mam z portalem, ale ze tylko niekt?rzy widza portal u mnie to narazie se tak jest )
W?a?ciwie to tylko na tym mi zale?y. Reszta jest niewazna. I tak nie zostawi?em mozliwo?ci wyboru userom. Jakby Ci sie tam kiedys chcia?o, to zerknij
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 52