B?dzie to wszystko dzia?a?. Pytam dlatego,?e mam modyfikacje od obrazk?w for i gdy wykona?em ten krok automatycznie znik?y mi obrazki od for. To jak to z tym jest ?
witam sluchajcie instrukcja jest prosta ale nie moge pojac gdzie sie dodaje obrazki w sumie tylko w jednym miejscu jest mozliwosc podania obrazka ... tak wskazuje instrukcja
dobra rozumiem i czaje o co chodzi tylko ze ja mam pelno tych kategorii(dzialow)
a tu jest tylkko mozliwosc jednego obrazka wsadzenia(tak mi sie wydaje)
gdzie reszte ;/ i jak je podoprzadkowac te obrazki do wybranej kategorii ;/ (np do dzialu filmy taki i taki obvrazek)
Parse error: syntax error, unexpected $end in /var/www/sites/yoyo.pl/d/o/download4you/includes/functions_hierarchy.php on line 568
zrobilem wszysko i mam taki blad jak wchodze na forum (
[ Dodano: Wto 21 Lis, 2006 ]
naprawilem
[ Dodano: Wto 21 Lis, 2006 ]
NIE WIEM ALBO JESTEM ULOMNY ALBO SAM NIE WIEM ALE WYKONALEM INSTRUKCJE
WCHODZE W PANLE-ZARZADZAJ FORAMI DAJE EDYTUJ I NIE MA NIGDZIE MOZLIWOSCI DANIA LINKA
[ Dodano: Wto 21 Lis, 2006 ] podalem adres obrazka i wyskakuje taki blad !!!
chyba nici z obrazeczkow
Kod
Couldn't update forum information
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'forum_image_url' in 'field list'
Witam, by? mo?e wyda si? to dla Was smieszne ale nie wiem jak ma wyglada? ca?y schemat aby obrazki pojawia?y si? na stronie g??wnej, czy m?g? by kto? zamie?cic jakiego? screena z pa ??
Mam nadziej?, ?e to o to chodzi:
skad wziales nowa opcje na obrazki, gdy s? nowe posty??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,17 sekundy. Zapytań do SQL: 55