Zauwa?y?em, ?e nie ma opcji "otworz wszystkie w nowych oknach", a przyda?aby mi si?. Hmmm... b??d czy specjalnie jest to zrobione? Czy ja po prostu co? przeoczy?em?
Nie wiem czy qbs b?dzie kiedy? jeszcze udoskonala? szukajk? ale jest kilka rzeczy, kt?re u mnie na forum nie dzia?aj?:
- nie dzia?a funkcja "Zobacz posty bez odpowiedzi" - wy?wietla si? szukajka
- na li?cie nieprzeczytanych nie s? widoczne checkboxy umo?liwiaj?ce ignorowanie temat?w ani przycisk "Ignoruj zaznaczone tematy"
- po wej?ciu w podgl?d profilu i klikni?cie na link z ilo?ci? punkt?w pom?g? powinna si? wy?wietla? lista temat?w, w kt?rych dany u?ytkownik otrzyma? punkt pom?g?. Wy?wietla si? natomiast lista wszystkich temat?w, w kt?rych pisa? dany u?ytkownik. W AltSearch link prowadzi do
Nie wiem czy r??nica wynika z zainstalowanego u mnie SF czy jest to jaki? b??d. No w ka?dym razie nie dzia?a
- Od czasu do czasu zdarza si?, ?e mimo oznaczenia wszystkich post?w jako przeczytanych i po wej?ciu na stron? g??wn? znowu mam link "Zobacz nieprzeczytane" z list? identyczn? jak chwil? wcze?niej.
- Gdy wchodz? na profil uzytkownika Mary$ i chc? zobaczy? za co ma swoje "Pom?g?", to klikaj?c w link wchodz? pod adres:
a wyskakuje mi komunikat: Nie istnieje u?ytkownik o loginie Mary. Prawdopodobnie jest to spowodowane '$' w nicku.
Olbrzymi? zalet? tej modyfikacji jest to, ?e mocno obni?a ilo?? zasob?w jakie po?era forum.
KnofeL, a mo?e Ty podejmiesz si? poprawienia modyfikacji? Bo qbs chyba jest bardzo zaj?ty - rzadko si? pojawia ostatnio, a fajnie by by?o dopracowa? Szukajk?
Pozdrawiam :]
Wysłany: Sob 08 Wrz, 2007
Adres forum: hakowy.xt.pl
?wietna wyszukiwarka! Piwo dla CIebie! Tylko ?eby ca?y czas tak stabilnie dzia?a?a. Stara wyszukiwarka(standardowa) zajmowa?a w bazie ok. 2 MB.
Czy ta nowa wyszukiwarka korzysta z tabel php_bb_search? Bo chyba wyczy?ci?em te tabele, a mimo to wyszukiwarka dzia?a niezawodnie i wyszukuje wszystko. Z jakich tabel ona korzysta?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 13