Czy modyfikacja rozr??nia posty przeczytane od nieprzeczytanych i w zale?no?ci od tego wyswietla r?zne obrazki kategorii (podobnie jak to jest w standardzie) ?
A jesli nie to czy da sie to jakos zrobic ?
Czy modyfikacja rozr??nia posty przeczytane od nieprzeczytanych i w zale?no?ci od tego wyswietla r?zne obrazki kategorii (podobnie jak to jest w standardzie) ?
A jesli nie to czy da sie to jakos zrobic ?
Czyta? nie potrafisz?
Modyfikacja pozwala zmieni? obrazki kategorii. Za obrazki For odpowiada inna modyfikacja. Za oznaczanie nieprzeczytanych odpowiada dodatek do modyfikacji For. Szukaj.
Ta, i dwa razy w tym temacie widzialem juz screen z powyzszego posta CMP, na ktorym jak byk stoj? dwa pola przeznaczone pod adresy dw?ch r?znych obrazk?w (przeczytane / nieprzeczytane), stad moje pytanie, tutaj.
kidzior napisał/a
Za oznaczanie nieprzeczytanych odpowiada dodatek do modyfikacji For. Szukaj.
W takim razie bede wdzieczny za wskazanie bo cosik nie moge sie doszukac.
W takim razie bede wdzieczny za wskazanie bo cosik nie moge sie doszukac.
To si? naucz. Podpowiem, ?e nie w tym Forum szukasz i temat nawet za?o?ony jest przeze mnie. I nie ja napisa?em t? modyfikacj?.
Je?eli zrobi? wyj?tek dla Ciebie, b?d? musia? zrobi? wyj?tek dla ka?dego lenia. Nie ma tak dobrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 55