Niewiem co robie nie tak, mimo poprawnego wgrania mi nie odznacza post?w
Ok znalaz?em, ale mam mneijszy problem jesli forum ma w?aczne ukrycie przegl?danie tamat?w przez admina to mu nie odznaczy tematu jako przeczytany Jak to zmini? ( nie zminiaj?c ustawie? )
By?o by ju? naprawd? super gdyby po kilkukrotnej edycji jakiego? postu forum wy?wietla?o tylko jedn? nieprzeczytan? wiadomo??.. np. 5 razy edytowany post to 1 nieprzeczytany a nie 5
No ale wszystkiego mie? nie mo?na.. i tak jest lepiej ni? bez tego
Wysłany: Nie 18 Mar, 2007
Adres forum: mb201-124.eu
u mnie natomiast sytuacja jest na tyle dzwina ze na stronie glownej po edycji ktoregos z postow pokazuje bledna ilosc nieprzeczytanych, a dokladniej... jezeli w danym watku edytuje 11 post od konca, to liczba nieprzeczytanych bedzie nie 1 a wlasnie 11... pokazuje tak tylko na stronie glownej w tabelce Ostatni Post... natomiast te 10 nie zmienianych postow w tym watku nie maja dopisku "Nieprzeczytany post".
co z oznaczeniem jako nieprzeczytany po polaczeniu? to byloby najwygosniejsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 36