B?agam Was o pomoc. Siedze ju? 3 godzine nad tym i nie wiem co zrobi?. Poni?ej zamie?ci?em plik overall_header stylu DAJ_Glass - czy m?g?by go kto? edytowa? i wrzuci? tutaj? B?de mega wdzi?czny.
Chgodzi o to, ?e wykona?em krok po kroku polecenia, by?y niejasno?vi, np kilka razy w pliku pojawia si? ten sam frazes i niewiadomo przy ktorym wgrac odowiedni? lini? i w PA nie mam mozliwo?ci wpisania regulaminu. A te 5 minut to chyba m?g?by?poswieci? na przes?anie plik?w?
_________________ rzeczy oczywiste s? przewa?nie najmniej oczywiste
ale zeby tak przerobic to bede musial przerabiac nowa mode z nowsza wersje.
bedzie mozliwosc:
- tagi bbcode (guziki, kolory itp...)
- html (?)
- nowa strona w PA (duzo miejsca, wygodnie, kilka opcji)
- jezyk (wyzej spike1x napisal)
Mam takie ma?e pytanie czy da?o by si? zrobi? co? takiego do news?w, bo mam ten mod zainstalowany a chce by by?o takie samo co? do news?w, a raczej nie da si? 2 razy tego zainstalowa? ??
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('regulamin', '');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('regulamin_enable', '0');
ale wyskakuje mi w PA ?e nie mo?e wykona? tego zapytania i niewiem czemu mo?e kto? mi pom?c chyba ?e najpierw musz? zupladowa? pliki te przerobione moja wersja phpbb by przemo to 1.12
Wiesz je?li masz p?atny hosting no to skoro masz sql to na 99% (moim zdaniem) masz phpMyadmina.
Sprawd? w jakim? panelu administracyjnym czy co?.
Jeszcze jedno, masz w adminie w dziale sql rubryk? mysql tam wchodzisz, nie masz dost?pu, ale wchodzisz na stron? do kt?rej linka podaje strona i tam wpisujesz swoje ID np. je?li jeste? pierwszym adminem to 2. Chyba, ?e w?a?nie tak pr?bowa?e? to wtedy najlepiej, z phpMyAdmina.
Wiesz je?li masz p?atny hosting no to skoro masz sql to na 99% (moim zdaniem) masz phpMyadmina.
Sprawd? w jakim? panelu administracyjnym czy co?.
Jeszcze jedno, masz w adminie w dziale sql rubryk? mysql tam wchodzisz, nie masz dost?pu, ale wchodzisz na stron? do kt?rej linka podaje strona i tam wpisujesz swoje ID np. je?li jeste? pierwszym adminem to 2. Chyba, ?e w?a?nie tak pr?bowa?e? to wtedy najlepiej, z phpMyAdmina.
importuje to w pliku testowym i dalej nic
Kod
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('regulamin', '');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('regulamin_enable', '0');
Ale co to znaczy nic? Wy?wietla jaki? b??d, jak tak to napisz jaki.
Ja innych sposob?w zapytania nie znam, z tego co wiem to chyba teoretycznie da?oby si? w php, ale tego nie jestem pewny i sam bym tak nie umia?.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 50