Jest to modyfikacja modyfikacji QBS'a o nazwie Forum Images.
Dla tych co nie wiedz?, modyfikacja umo?liwia przypisanie osobnej ikonki ka?demu z for. (Mo?na j? pobra? TUTAJ
Jednak je?li mamy zainstalowane kilka styli i na dodatek o ro?nej kolorystyce (np. jeden jasny drugi ciemny) to niestety mamy problem bo mo?emy przypisa? tylko jasn? lub tylko ciemn? ikonk?, ten dodatek pozwala przypisa? r??ne ikonki ka?demu ze styli.
Jest to modyfikacja modyfikacji QBS'a o nazwie Forum Images.
Dla tych co nie wiedz?, modyfikacja umo?liwia przypisanie osobnej ikonki ka?demu z for. (Mo?na j? pobra? TUTAJ
Jednak je?li mamy zainstalowane kilka styli i na dodatek o ro?nej kolorystyce (np. jeden jasny drugi ciemny) to niestety mamy problem bo mo?emy przypisa? tylko jasn? lub tylko ciemn? ikonk?, ten dodatek pozwala przypisa? r??ne ikonki ka?demu ze styli.
Teraz ju? wiesz, jaka jest r??nica?
Bez urazy ale nie pytalem sie CO TO JEST za modyfikacja...
Widzialem bardzo podobne na zwyklym phpbb i chcialem obczaic czym sie rozni od wersji "podstawowej" i tej QBS`a...
dobra ju? wiem, po prostu to takie dziwne troche jak na zapytanie SQL, ale za to mam inny problem, po wgraniu wszystkiego wed?ug instrukcji wyskajuje mi b??d kiedy w PA wchodz? w opcj? "zarz?dzaj" dzia?ami...
oto on:
Kod
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/dragonfans/forum/admin/admin_forums.php on line 818
na pewno co? z linia 818 jest nie tak, pr?bowa?em par? razy ten plik przerabia?, ale dalej mi to wyskakuje
czy pr?bujesz ze mnie g?upka zrobi? czy sam nie wiesz ?e to jest w instrukcji ?? sory, ale czego? tu nie ?apie... Jak mo?esz to wyt?umacz mi i niech z ?aski swojej kto? spr?buje napisa? czy da sie co? z tym zrobi? czy nie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 51