Mam problem z tym modem.
Wszystko zrobi?am jak nale?y (trudne nie by?o), i wywali?o mi wszystkie panie z grupy "Przyjaci??ki".
nie dzia?a?o dodanie facet?w do grupy. Musia?am robic to r?cznie
nowo zarejestrowana osoba dostaj? obydwie rangi, a rang? Faceci dostaje 2 razy!
i to powinno oznacza? pomy?lne przydzielenie do grup,tak by?o napisane w instrukcji jednak u mnie tak?e nie przydzieli?o do grup pomimo "pomy?lnie przeprowadzonej operacji"
dodatkowo teraz jak jaka? kobieta, napisze posta to dodaje j? do grupy facet?w, i na odwr?t...
czy Ty aby doda?a? ten kod do dobrego pliku ?? Lepiej przej?yj grypy czy nie masz jakiego? automatycznego przydzielania albo co? takiego, bo cho?by nie wiem jak ten mod zmaszczony cos takiego NIE MA PRAWA si? dzia? (plik posting.php w ?aden spos?b nie jest powiazany z plikiem usercp_register, chyba nawet ?aden z includowanych plik?w si? do niego nie odwo?uje)
_________________ ..:: Made by KnofeL ::..
Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
Nie wiem dlaczego u mnie nie dzia?a, wszystko zrobi?am jak nale?y...
P.s ?ci?gn??am zaktualizowany aggd.php, przed chwil?, usun??am koleg? z grupy (nie mia? wtedy ?adnej)
i odpali?am aggd.php (ze zmienionymi ID) i nie przydzieli?o go do grupy.Aby móc ściągnąć załącznik musisz się zalogować.
Sprawdzi?em pliki, instalacja jest poprawna. Zainstalow?em sobie tego moda na moim forum, wszystko dzia?a bez zarzut?w tak samo jak aggd.php wszyscy zostali ??dnie rozdzieleni...
Zarejestrowa?em si? na Twoim forum i faktycznie, po rejestracji przydzieli?o mnie do jednej grupy dwa razy, jednak zmana p?ci w profliu dzia?? ju? bardzo dobrze... Wywal to co jest przed
Kod
if ( $clear_cache )
_________________ ..:: Made by KnofeL ::..
Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 53