Kto mi wytlumaczy po co robic kolejne forum ogolnotmatyczne? jest ich tysiace!! Masz jakies hobby to zrob forum na temat tego co lubisz robic, a nie kolejne forum oglonetematyczne!!! 98% for?w to warezy i ogonotematyczne, po co? Bo jakis 12-latek chce zablysnac przez zosi? z 5b?
Jego sprawa jaka b?dzie tematyka forum. Moim zdaniem (co pisa?em ju? wcze?niej) szanse na przetrwanie maj? fora tylko og?lnotematyczne, o komputerach i o modyfikacjach przema.
Crash_3d, zgadzam si? ca?kowicie, zamiast udziela? si? na ju? istniej?cych forach i robic je jeszcze ciekawszymi, to sie bawi? dzieci w tworzenie w?asnych kt?re i tak z g?ry skazane s? na upadek
Mo?na naprzyk?ad zrobi? tak jak ja, stworzy? forum erotyczne Dobrze ?e po moim tak nie pojechali?cie
_________________ ..:: Made by KnofeL ::..
Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
Jeszcze fajnie by by?o bez tej reklamy na gorze (ale pewnie nie mozesz usnac).
Menu mogbys przerobic na normalne...
Moderator • @ModTeam - po co 2 razy?:>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 53