Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 Total Commander, brak logowania :/ Adres forum:http://www.gfx.uk.pl/
Mam taki problem ze podajac prawidlowe dane:
sesja = dowolne
nazwa hosta = link do forum bez www. czyli - futbool.xad.pl
uzytkownik = wpisuje nick ten co mam na forum
haslo = podaje haslo te co do logowania na forum
nie moge wejsc przez totala w serwer czy jak sie to zwie, a jak wiadomo to jest bardzo potrzeba. Prosze o jaknajszysza odpowiedz co sie dzieje i jak sie prawidlowo zalogowac przez total.
kidzior a dla czego nie mo?e ?? Mo?e sciagnac sobie np. Apach'a i jaki? program do stawiania serwer?w (nie pami?tam jak one sie nazywaj?) i postawi? sw?j w?asny serwer Oczywiscie do tego potrzeba te? odpowiednie ??cze
_________________ ..:: Made by KnofeL ::..
Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
Chcia? by? mie? takiego admina, skoro ju? z userem s? problemy? Z?o niszczy? w zarodku. Niech lepiej sobie daruje zabaw? w stawianie for, aby si? kumplom i kole?ankom pochwali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 56