Wysłany: Czw 04 Sty, 2007 Problemy z dzia?aniem Unofficial modifications Adres forum:http://forum.niezal.org/
Aby niczego nie zgubi? i aby si? w ShoutBoxie nie zgubi?o.
Od d?u?szego czasu n?ka mnie b??d:
Kod
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /mounted-storage/home30b/sub003/sc26810-RFVZ/www/mody/db/mysql4.php on line 48
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.
Too many connections
Co jest win? przeci??e? - specjalnie mnie nie obchodzi, jednak dzieje si? to nawet wtedy, kiedy na stronie nie ma nawet 5 os?b!
kidzior, to wystepuje od kiedy przenieslismy sie na ten hosting i tak jest lepiej niz na poczatku gdy caly czas sypalo tymi bledami.
_________________ ixdude.com i have been waiting, all of my life, for you to come along and make everything all right. my body shaking, right through the bones, so take my by the hand, please don't leave me here alone. and i wonder if you know just how i feel, i feel... yeah... and i wonder how i know it is... it's real... it's real. coz' i want you to save me, just please save me, save me... coz' i need you to save me, just please save me, save me...
to akurat byla moja wina bo wyciepalem bazy searcha
_________________ ixdude.com i have been waiting, all of my life, for you to come along and make everything all right. my body shaking, right through the bones, so take my by the hand, please don't leave me here alone. and i wonder if you know just how i feel, i feel... yeah... and i wonder how i know it is... it's real... it's real. coz' i want you to save me, just please save me, save me... coz' i need you to save me, just please save me, save me...
Nie pami?tam, ja bra?em na rok.
A og?lnie to by? ?art, i365.pl to najgorszy hosting jaki w ?yciu mia?em okazj? u?ywa?, daruj sobie.
Co do b?ed?w - ja czasami mam b??d kt?ry wygl?da jakby katalogi znika?y, ale tak sie dzieje tylko na phpbb by przemo.
Z po?aczeniami chyba tylko raz co? wyst?pi?o.
1. po klikni?ciu w szukajce "Oznacz wszystkie tematy jako przeczytane" chc? wr?ci? na stron? g??wn? ale przenosi mnie do wyszukiwarki - problem zg?asza? warna w shoutboxie mam identycznie
2. nie mog? czyta? temat?w kt?re maj? kilka stron - gdy chc? przej?? na stron? 2, 3 itd przerzuca mnie z powrotem na 1 stron? do 1 posta obpoj?tnie czy klikn? na numer strony czy na >>
u?ywam Opery 9.10 Kompilacja 8679 na winXPproSP2
Ad1
jest to celowe. dlaczego? poniewaz skoro jestes w widoku forum i oznaczysz wszystkie tematy jako przeczytane to wracasz z powrotem do tego forum, zatem idac za ciosem zrobilem to samo w wyszukiwarce.
jezeli paszczus mnie uwolni od sysinfo to dodam odpowiednia opcje w PA
Ad2
mam ta sama wersje i takiego bug'a nie zauwazylem. czy moglbym cie prosic o wklejenie linka ktory sprawia klopot i nie przenosi? z gory dziekuje
Ad 1 - dzi?ki za wyja?nienie - jednak b?d? si? upiera?, ?e powinno przechodzi? do strony g??wnej jest to dla mnie bardziej ergonomiczne Mo?e da?oby rad? przy okazji da? wyb?r u?ytkownikowi gdzie go ma przenosi? przez opcj? np. w Preferencjach?
Ad 2 - na przyk?adzie tego tematu (ma 4 strony) http://mody.lastinn.info/...od_20-t949.html
wchodz? na stron? 1 chc? przej?? dalej klik na numerek 2 strony ( http://mody.lastinn.info/...er=asc&start=15 ) - strona si? prze?adowuje i zn?w jestem na 1. Podobnie jest z ka?d? inn? stron?. Dzieje si? tak w ka?dym temacie zawieraj?cym wi?cej ni? 1 stron? tu na forum
Ca?y czas usi?uj? doj?? dlaczego nie mog? otwiera? dalszych stron w tematach gdzie jest ich kilka - zrobi?em format, najnowsza wersja opery, wyczy?ci?em wszystko co si? da (ciasteczka, tempy itp)
Na przyk?adzie tematu, kt?ry ju? podawa?em wy?ej: chc? otworzy? stron? nr 4 o adresie http://mody.lastinn.info/start_45-t949.html - przegl?darka mieli, mieli i wyrzuca mi pierwsz? stron? tematu Co ciekawe pokazuje si? na stronie
Kod
Strona wygenerowana w 12,54 sekund. Zapyta? do SQL: 17
Sprawdzi?em pod Liskiem: dok?adnie to samo w??cznie z czasem generowania
Sprawdzi?em pod IE: dok?adnie to samo, czas= 3,49 SQL= 18
Problem nie wyst?puje gdy przegl?dam temat jako u?ytkownik niezalogowany!
Kod
Strona wygenerowana w 0,8 sekundy. Zapyta? do SQL: 12
Mo?e mam co? ?le ustawione w profilu? Ju? sam nie wiem
ja czasy mam 10x mniejsze i podstrony dzialaja. tak wiec podejrzewam ze cos zle masz w konfiguracji profilu, jutro byc moze uda mi sie tym zajac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 59