Mam pomys? na tak? modyfikacj? zdaje mi si? ?e by?a by przydatna poniewa? mam dzia? cokolwiek i wnim s? ?eczy o r??nej tematyce i tam wiele osub pisz? o g?upotach ?eby nabija? posty i czy jest mo?liwo?? ?eby wy??czy? wliczanie post?w z tego dzia?u.
_________________ "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
"Necessitas ultimum et maximum telum est."
"Ventem seminabunt et turbinem metent."
"Gallia est omnis divisa in partes tres..."
Dzi?ki a odrazu ?eby nie pisa? nowego tematu mam forum newsy i one s? na portalu i chc? zrobi? ?eby na stronie by?o maxymum 4 newsy i reszta na nast?pn? stron? i tam ?eby by?y te? 4 newsy i i reszta na nast?pn? stron? i tak dalej.
Nie ma tego mam tylko
Nie ??cz post?w
i
Niezlicznie post?w kt?ry zaznaczy?.
Juz wiem co oznacza 11 w Twoim nicku
Jarek 11 napisał/a
Dzi?ki a odrazu ?eby nie pisa? nowego tematu mam forum newsy i one s? na portalu i chc? zrobi? ?eby na stronie by?o maxymum 4 newsy i reszta na nast?pn? stron? i tam ?eby by?y te? 4 newsy i i reszta na nast?pn? stron? i tak dalej.
Poszukaj na forum przema, RuseK chyba napisa? takiego moda
_________________ ..:: Made by KnofeL ::..
Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
Na tym forum s? ledwie 4 strony modyfikacji, RuseK doda? chyba z 4 a na dodatek jego nick jest na czerwono czyli odrazu si? wyr??nia... Mi si? wydaje ?e jednak nie szuka?e?
_________________ ..:: Made by KnofeL ::..
Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 44