Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Kilka pytan
NygA

Posty: 5
Wysłany: Sob 29 Lip, 2006   Kilka pytan
   Adres forum: http://nyga12.ny.funpic.de/forum/


Mam pytanie jak zrobic zeby NA RAZ by?o widac ramke i forum a nie zeby zobaczyc ramke od reklam musze przesowac forum (cos trzeba zmienic) napiszcie co :)
Czy da sie skopiowac baze danych na twardziela ? jak tak to w jaki spospb ?
dziki :)
Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
KnofeL 
Ti-Rex



Posty: 1546
Piwa: 3790/41
Skąd: Wodzis?aw ?l?ski
Wysłany: Sob 29 Lip, 2006   
   Adres forum: http://ave.nazwa.pl/knofel/


Baza danych: Katalog DB -> DB_BACKUP. (Oczywiscnie najpierw musisz zrobi? kopie :) mo?esz j? zrobi? prze PA)
Inna opcja to zrobic kopie przez PHPMyAdmina i zapisa? bezpo?rednio na dysk

A co do drugiego pytania, nie wiem o co chodzi.

Pozatym... z?y dzia?
_________________
..:: Made by KnofeL
::..

Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
Ostatnio zmieniony przez KnofeL Sob 29 Lip, 2006, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
NygA

Posty: 5
Wysłany: Sob 29 Lip, 2006   
   Adres forum: http://nyga12.ny.funpic.de/forum/


wejdz na moje forum http://eden.xt.pl i tam jest obok ramka ale zebys ja zobaczy? musisz przesunac strone myszka w bok. A ja chce zeby by?o widac forum i ramke od reklam jednoczesnie :)

A ja nie rozumiem tego co ty napsia?es :P
Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
KnofeL 
Ti-Rex



Posty: 1546
Piwa: 3790/41
Skąd: Wodzis?aw ?l?ski
Wysłany: Sob 29 Lip, 2006   
   Adres forum: http://ave.nazwa.pl/knofel/


Ja bym zmieni? szeroko?? forum Og?lne (Konfiguracja) -> Strony g?ownej: Szeroko?? forum. Powinno pom?c.

Kopia bazy:
Wchodzisz do PA -> SQL (Kopia zapasowa) dajesz WYKONAJ KOPI? TERAZ jak skonczy to b?dzie ona zapisana w katalogu DB -> DB_BACKUP na serwerze.

Lub wchodzisz do PHPMyAdmina i tam wykonujesz kopie przez opcj? Eksport.

[ Dodano: Sob 29 Lip, 2006 ]
O nawet jest specjalny temat dla PhpMyAdmina -> KLIK!
_________________
..:: Made by KnofeL
::..

Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
NygA

Posty: 5
Wysłany: Nie 30 Lip, 2006   
   Adres forum: http://nyga12.ny.funpic.de/forum/


Dardzo ci dziekuje a jak potem na innym servku zimportowac ta baze ? wgrac do tego sameto folderu ?

A co szerokosci forum to da?em z 900 do 650 bo ramka ma 150....ale nadal nie dzia?a :(
tu jest screen ZOBACZ dawa?em juz tam wyzej tak i ten nie pomog?o

Edit : moze to przez baner ?
Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
KnofeL 
Ti-Rex



Posty: 1546
Piwa: 3790/41
Skąd: Wodzis?aw ?l?ski
Wysłany: Nie 30 Lip, 2006   
   Adres forum: http://ave.nazwa.pl/knofel/


W FAQ jest temat jak importowac baz?. Poszukaj.

Napewno wina loga ma prawie 1000px szeroko?ci.
_________________
..:: Made by KnofeL
::..

Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  



Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 40