1: tak sobie oznaczalem miejsca, w ktorych nie bylem czegos pewien, potem zapomnialem to pousuwac, znajdz i usun to 'D@P@' z pliku /templates/Twoj styl/memberlist_body.tpl
2: glupi blad, zamiast 'zamien na' zrobilo sie 'za dodaj'..
[instrukcja cut, bo si? temat rozjecha?]
paczka w pierwszym poscie poprawiona
[ Dodano: Sob 20 Maj, 2006 11:36 ]
wkrad? si? jeden ma?y b??d - w profilu, kiedy kto? ma ustawion? sygnaturk?, forum si? rozje?d?a
w pliku /templates/Tw?j styl/profile_view_body.tpl znajd?:
Kod
<!-- END RATE_USERS_RATING -->
</span></td>
i zamie? na:
Kod
<!-- END RATE_USERS_RATING -->
</span>
powy?sz? instrukcj? powinien wykona? ka?dy, kto instalowa? moda przed napisaniem tego posta
pliki w pierwszym po?cie poprawione
hehe dobre wrzuci? z gotowej paczki nie mog? bo mi si? "popsuj?" inne duperele no ale por?wnam moje przerobione pliki z plikami z paczki i jak co? dam zna? czy sobie poradzi?em czy nie
[ Dodano: 2006-05-20, 17:34 ]
no ok popatrzy?em, por?wna?em i poprawi?em przyczyna by?a banalna nie w tym miejscu co trzeba doda?em:
ja mam taki sam problem i nie wiem co jest zle powiedzicie mi dokladnie co zrobic ?? "tjon" wiesz? zrobiles to to powiedz mi
Kod
Could not insert rating informations
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 1
INSERT INTO phpbb_rate_users (rate_id,rated_id,rater_id,rate) VALUES (1,2,3, )
Line : 2754
File : functions.php
_________________ pom?? mi w travianie, serwer 1 zarejestruj si? z tego linku, dzi?kuje
evo4, najprawdopodobniej ?le wyedytowa?e? plik includes/usercp_viewprofile.php por?wnaj sw?j plik z plikiem z gotowej paczki mi to pomog?o a jak nie to pode?lij go a ja popatrze
a mam jeszcze jedno pytanko jak jako administrator moge sprawdzic kto ile dal punktow wiem ze jest to mozliwe ale w jaki sposub pozdrawiam allAby móc ściągnąć załącznik musisz się zalogować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 55