Moje forum ma to do siebie, ?e jest na nim wiele os?b, kt?re zwi?zane s? z przemys?em muzycznym w ten spos?b, ?e tworz? muzyk?, graj? w zespo?ach (o czasami bardzo fiku?nych nazwach ) i chcia?bym je m?c u siebie wyr??ni? w prosty spos?b. Sam system grup jest w tym wypadku niewystarczaj?cy i zbyt u?omny do tego celu - dlatego tez i ten pomys?.
Mo?liwo?? tworzenia dodatkowych grup przez u?ytkownik?w.
Rysunki malowa?em wczoraj po spo?yciu, wi?c s? u?yte w celach edukacyjno-rozrywkowych-naprowadzaj?cych.
Przyk?ad:
Rejestruje si? osoba, np. Glaca
Glaca jest frontmanem (chocia? by si? o to pewnie obrazi? , sorry Glaca ) zespo?u Sweet Noise
Wdusza wi?c linka Zesp?? (obok Grupy)
I pojawia mu si? tam co? takiego:
Kod
» Dodaj w?asny zesp??
Lista zespo??w na Forum:
• Cow Army
• L.Stadt
• N.O.T
• Spaces Faces
• Van Raajs
Jak wida?, nie ma S?itnojsa, wi?c nasz Glaca klika ochoczo w » Dodaj w?asny zesp??
A, tam panie cuda!:
Kod
Nazwa zespo?u:
Logo zespo?u: (Dodawanie zdj?cia dla grupy)
Data za?o?enia zespo?u:
Miejscowo??:
(no i co? tam jeszcze mo?na pomy?le? co jeszcze, ale powiedzmy, ?e tyle wystarczy)
Glaca wi?c ochoczo wype?nia wszystko, uploaduje fot? dla grupy no i cycu? - zesp?? zostaje dodany do listy zespo??w.
Wtedy wchodzi sobie w sw?j zesp??, czyli
• Sweet Noise
I tam ma tak:
Kod
Nazwa zespo?u: Sweet Noise
Logo zespo?u: [img]http://www.kidzior.dolsat.pl/zespol/2.gif[/img]
Data za?o?enia: 18 czerwca 1986
Miejscowo??: Warszawa
Cz?onk?w zespo?u: 0
Fan?w zespo?u: 0
» Jestem cz?onkiem tego zespo?u
» Jestem fanem tego zespo?u
Klika, ?e jest cz?onkiem, uzupe?nia np. takie dane:
Kod
Imi? i nazwisko:
Zdj?cie: (Dodawanie zdj?cia dla usera)
Funkcja w zespole:
(mo?e by? tego wi?cej, kwestia pomy?lenia, ale chyba tyle wystarczy)
No i wtedy staje si? cz?onkiem zespo?u.
U?ytkownik mo?e si? doda? jako fan klikaj?c na: » Jestem fanem tego zespo?u i wtedy jedyne dodaje si? jego nick do listy fan?w.
A w zespole wtedy pojawia si? tak:
Kod
Nazwa zespo?u: Sweet Noise
Logo zespo?u: [img]http://www.kidzior.dolsat.pl/zespol/2.gif[/img]
Data za?o?enia: 18 czerwca 1986
Miejscowo??: Warszawa
Cz?onk?w zespo?u: 1
Fan?w zespo?u: 3
Cz?onkowie:
Glaca
Fani zespo?u:
kidzior, KnofeL, qbs
» Jestem cz?onkiem tego zespo?u
» Jestem fanem tego zespo?u
No i tyle. Aha, no i w widoku temat?w pod avatarem mo?e si? pojawia?:
No to z grubsza tyle. Kto? si? podejmie? Mega modyfikacja, nie? Czad je?eli idzie o moje zdanie. Oczywi?cie zamiast zespo??w dla innych for mo?e by? co? innego - nie wiem co, ale kreatywno?? ludzi nie zna granic.
Mam nadziej?, ?e kto? si? podejmie zrobienia czego? takiego super ?wietnego, ewentualnie mog? nawet zap?aci? miliard ojro albo tryliard dolar?w albo za?atwi? komu? zdj?cie Micha?a Wi?niewskiego z autografem (LOL) (Ale powa?nie - nie ma problemu!).
Wi?c jestem otwarty na otwarto?? innych. Buziaki i pozdrawiam ludzi, kt?rzy szanuj? ziele? - szczeg?lnie chmiel i inne takie tam mniej pyl?ce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 32