Wysłany: Pon 01 Maj, 2006 Last Popular Topics v1.31 Adres forum: nie mam :)
Mod wyświetla na stronie głównej tabelkę:
Ostatnie Posty
Najwięcej Odpowiedzi
Najczęściej Oglądane
W każdej kategorii znajduje się po pięć linków do postów
Mod autorstwa: Andrey Politov aka Sergeant < andypolv@mail.ru > modified by DonPedro <donpedro@archiwum.phpbb2.pl> przystosowany przeze mnie do wersji Przema (1.12.5)
Mod pokazuje tylko tematy znajdujące się w forach, do których mamy dostęp, tabelkę każdy użytkownik może sobie wyłączać w profilu
A jak wyłaczyc tego moda zeby sie nie pokazywał przed zalogowaniem na forum...
bo mam ustawione czytanie i pisanie dla gosci i w last popular topic pisze nie masz uprawnien i nie chciałbym miec tego.
Pozdro
Poprawiłem przy okazji jeden błąd: dotychczas jeśli user (najczęściej gość) nie miał uprawnień do przeglądania jakiegokolwiek forum lub w forum do którego miał uprawnienia nie było żadnych postów nie pokazywało linków, natomiast pojawiała się belka tytułowa.
a ja mam takie pytanko , jak zrobić żeby wszystkim niezależnie od tego czy chcą pokazywała się ta tabelka ... ? bo narazie mam że trzeba sobie włączyć w profilu .
no ale u mnie podobno jest odwrotnie po zarejstrowaniu tabelka znika i trzeba sobie ją włączyć w profilu a niestety nie wszyscy są na tyle pomysłowi aby to włączyć ...
tak użytkownicy mówią mi że pokazywało im się tylko przed rejstracją a potem już niestety nie ...
mne po wylogowaniu także nie pokazuje regnołem się po raz drugi na innym koncie to samo , nadal nie widać ... nie wiem może dam wam pliki do edycji ... ale troszkę tego dużo i nie wiem czy komuś się będzie chciało bo mam jeszcze kilka innych modów poinstalowane ...
założyłem konto test i tabelka pokazała się, więc ja błędu nie widzę. Przed zalogowaniem jej nie ma, bo masz ustawione czytanie dla zarejestrowanych na wszystkich forach. Jedynie zauważyłem, że jak wejdę do profilu to domyślnie ustawione jest, żeby nie pokazywał tabelki (ale włączanie i wyłączanie działa), nie edytowałeś poprawnie wszystkich plików. wrzuć includes/usercp_register.php
_________________ Pomagam na forum, nie życzę sobie innych form kontaktu ze mną.
Witam, problem wyglada tak ze zainstalowałem tego moda le wyswietla mi nazwy podwojenie tak jak na screenie.
Mod jest raczej dobrze zainstalowany... co to moze byc, dodam ze jak klikne na pierwszy link to mnie przenosi do tematu a jak klikne na ten drugi to juz nie... co robic?
function array_delete($array)
{
if (($cnt = func_num_args()) < 2) return False;
for ($nr = 1; $nr < $cnt; $nr++) {
$v = func_get_arg($nr);
while (($k = array_search($v, $array)) !== False)
unset($array[$k]);
}
return $array;
}
//$id_forum = array_delete($id_forum, '1', '10');
//usun znaki komentarza z tej linii,
//by wykluczyć z zapytania
//fora o określonym id, tu 1 i 10
$id_forum = implode(", ", $id_forum);
_________________ Pomagam na forum, nie życzę sobie innych form kontaktu ze mną.
A jak wyłaczyc tego moda zeby sie nie pokazywał przed zalogowaniem na forum...
bo mam ustawione czytanie i pisanie dla gosci i w last popular topic pisze nie masz uprawnien i nie chciałbym miec tego.
Pozdro
To w stylu.
Kod
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
TO JEST UKRYTE DLA GOŚCI
<!-- END switch_user_logged_in -->