Nowopowstaly portal dla programist?w i webmaster?w. Narazie dopiero sie rozwijamy i w przygotowaniu jest wiele nowych tekstow ale juz teraz jest sporo do poczytania (prawie 30 tekstow, w tym bardzo obszerne kursy ASM/Pascala/C++/PHP i MySQL). Redakcja to g??wnie moderatorzy/administratorzy z innych for i portali takich jak cpw.net.pl, eprog.pl czy innych. Znajdziecie tu r?wnie? forum w pe?ni zintegrowane z portalem. Ch?tnie poznamy wasze opinie o MaxProgram, ale przede wszystkim zach?camy do odwiedzenia portalu i zapoznanania si? z nim
+ domenka
+ serwer
+ tematyka (cho? takich for jest sporo ale tutaj akurat decyduj?cy jest poziom merytoryczny serwisu)
+ styl i logo, styl fusiona taki sam jak forum
+ zintegrowany portal z forum, jedna rejestracja w portalu tworzy konto na forum (swoj? drog? ciekaw jestem jak to zrobi?e?... jest jaki? mod udost?pniony?)
- http://www.maxprogram.pl/forum/check_files.php no ale to chyba nie s? b??dy
- ma?a liczba u?ytkownik?w, ale to te? przyjdzie z czasem :]
- nieaktualna Opera w download - jest ju? wersja 9.02 :]
jak dla mnie 4/6 - promocja i reklama + dobry poziom merytoryczny tekst?w i wr??? sukces :]
powodzenia i pozdrawiam!
+ zintegrowany portal z forum, jedna rejestracja w portalu tworzy konto na forum (swoj? drog? ciekaw jestem jak to zrobi?e?... jest jaki? mod udost?pniony?)
To nie regua tylko ?miechu robi? Pozatym to kwestia dopisania tych samych danych do tabeli phpBB.
Ty tez odpowiadasz jak ka?dy z ekipy zintegrowanie rejestracji to nie tylko kwestia moda - potraktowalismy go jako baze i jakbys widzial jak to wygladalo po zastosowaniu samego moda to bys sie zdziwil zreszta CMS tez traktujemy rowniez jako baze do wlasnych modyfikacji... w pelni zintegrowalismy go z forum (ciaastek zajal sie profilem a o rejestracji juz pisalem), przystosowalismy do standardow (to dzialka PiotraLegnicy) i napisalismy wieele wlasnych modyfikacji (to ja wedle sugestii Miecha i Kubala xD)
Zaraz odswieze Opere, a userzy to tak jak juz powiedziales kwestia czasu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 36