To co mi kto? w nim poradzi? dzia?a, ale:
-tylko gdy jestem na stronie g??wnej i klikn? ten link!
Gdy jestem w jakim? temacie i klikam ten link, to przenosi mnie na stron? g??wn? Forum... Czyli z jakiego? tematu ?eby przej?? na portal trzeba klikn?? dwa razy w ten link. Co musz? zmieni?, by ustawi? tak, ?eby z ka?dego tematu i podczas pisania postu, z ka?dego miejsca Forum gdy klikn? w ten link przenios?o mnie na portal?
Mo?e jest jaki? inny, ?atwiejszy spos?b na to? Da si? doda? jako? link tam gdzie jest 'szukaj, u?ytkownicy, grupy', itp?
Z g?ry dzi?ki za podanie rozwi?zania
P.S. Nie chc?, aby po klikni?ciu na logo mnie przenios?o na portal...
Je?li nie dzia?a {U_INDEX_PORTAL} to daj http://rzep.pl/portal.php
A jak zrobi? to ?eby ka?de "rzep.pl - Forum og?lnotematyczne Strona G??wna" prowadzi?o do portalu to nie wiem - ale jak ci zale?y to pomy?le nad tym (chocia? uwa?am ?e to jest bezcelowe bo przecie? ma to u?atwia? powr?t na strone g?own? forum a nie wywala? nas do portalu)
_________________ ..:: Made by KnofeL ::..
Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
Jak wpisywa?em to, ze zmienionym linkiem na http://rzep.pl/portal.php to nie chcia?o dzia?a? pokazywa? si? link, ale po klikni?ciu przenosi?o na g??wn? stron? Forum.
Troch? pozmienia?em, na co? takiego:
i dzia?a
Jak chcia?em wpisa?: {U_INDEX_PORTAL}to nie dzia?a?o... Dziwne, bo akurat na moim Forum jak co? zmienia?em w stylu to nigdy ten link nie chcia? dzia?a?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 41