Fajna modyfikacja, na pewno mi się przyda. Mam jednak pytanie. Czy nie można byłoby dodać opcji wysłania rejestracyjnej PW po jakimś czasie zamiast od razu?
Ta. Jak zwykle popełniłem głupi błąd. Ominąłem instrukcję dotyczącą pliku user_register.php...
Rotfl ze mnie konkretny. Już działa. Dzięki.
Piwko za fajnego moda.
Gdzie w PA powinna się pojawić ta opcja? Mod działa, w każdym razie.
Można włączyć w tej wiadomości BBCode? Bez niego wygląda nieciekawie, no i chciałbym zamieścić wewnątrz linka do zasad forum.
Aha i jeszcze polskich znaków tam nie pokazuje, nawet jak podmieniłem je na te, które są w kodowaniu w bazie, np. "±" zamiast "ą". Tylko znaki zapytania się pokazują...
Mod bardzo ciekawy, mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto go dopracuje
Ogólne -> Konfiguracja -> Główne -> Prywatne Wiadomości -> PW przy rejestracji
Nie wiem, czy BBCode działa, działa za to html. A polskie znaki są, widocznie coś źle wyedytowałeś.
Btw. to nie jest dział na zadawanie pytań. Od tego masz Pomoc dla modyfikacji.
Ok, sory. Już mi kolega pomógł, trochę się pospieszyłem z tym postem... Już mi wszystko działa. Btw, myślałem że w PA będzie można edytować wiadomość, ale trudno, trzeba przez myadmina. Dzięki za odpowiedź.
Nie wiecie przypadkiem czy ta modyfikacja nie gryzie się ze spiderfriendly?
U mnie pojawia się info o nowej wiadomości, jednak po wejściu do skrzynki widzę Nie masz wiadomości w tym folderze. Mod jest cholernie potrzebny na dużym forum...
Witajcie
Mam problem ten mod u mnie nie chcę ruszyć, w PA nie mogę zapisać wiadomości która powinna witać użytkowników, mam za to cały czas puste rubryki...
Wklejałem takie zapytanie:
Cytat
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('send_pm_on_register','1');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('register_pm_subject_text_on','Witaj na %s');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('register_pm_text_on','Witaj!<br /><br />Witaj na forumsamochodowe.com. <br /><br />Mamy nadzieje ze spędzisz miło u nas czas i będziesz często do nas wracał! <br />
<br />Na samym początku, jeśli jeszcze tego nie zrobłeś, proponujemy zapoznać się z regulaminem naszego forum. Zapraszamy także do edycji profilu, gdzie znajduje sie więcej opcji niż przy samej rejestracji.
W wolnej chwili zapraszam do wstawienia opisu i zdjęć Twojego pojazdy w dziale Wasze samochody.<br /><br />Życzymy miłego pisania !<br />Zespol fourmsamochodowe.com');
OK. wyłączyłem Spidera. Mod nadal nie działa... Może ktoś pomóc? Nowy użtytkownik dostaje info o nowej wiadomości po wejściu na forum, jednak po wejściu do skrzynki nic nie ma... mail z powiadomieniem też nie przychodzic...
albo może polecicie jakiś inny sposób zmuszania userów do obejrzenia jednej strony po zalogowaniu się po raz pierwszy?
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '), '8f8cf8ccec', 'Witamy nowego Urzytkownika na Forum sat4all Mamy' at line 2
INSERT INTO phpbb_privmsgs_text (privmsgs_text_id, privmsgs_bbcode_uid, privmsgs_text) VALUES ((), '8f8cf8ccec', 'Witamy nowego Urzytkownika na Forum sat4all Mamy nadzieje że spodoba ci się Forum i że często będziesz nas odwiedzał . [shadow=red]Pozdrowienia od Eklipy sat4all[/shadow] jestesmy')
Line : 929
File : usercp_register.php
Je¶li nie potrafisz znaleĽć rozwi±zania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/
Użytkownicy dostają takie coś przy rejestracji a PM które dostają niemogą odtworzyć co może być nie tak??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Powered by PhpBB & Przemo. Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.