Wysłany: Pon 15 Maj, 2006
Adres forum: brak, jak b?d? oczekiwa? pomocy to podam
Ehhh...
to chyba normalne, ?e w ka?dej modyfikacji niezale?nie od tego jaki styl ma si? na forum (je?eli jest do edycji plik stylu) to jest napisane, ?e to plik od subSilver...
Ehhh...
to chyba normalne, ?e w ka?dej modyfikacji niezale?nie od tego jaki styl ma si? na forum (je?eli jest do edycji plik stylu) to jest napisane, ?e to plik od subSilver...
Ehhh...
Ja widz?, ?e si? nie zrozumieli?my. Modyfikacja jest wgrana, dzia?a, ale tylko pod SubSilver i SubBlack. Pod Saphic mam zmieniony kod od tabeli "Kto jest na Forum" i dlatego nie wiem jaki kod wstawi?, aby to wygl?da?o jak wygl?dac powinno. Kod, jaki poleci? mi wstawi? warna niestety nie dzia?a. I chodzi mi jedynie jak to zrobi? w Saphic!
W pierwszym po?cie nowa wersja z poprawionym pobieraniem kolorwania i pobierania prefiks?w z niestandartowych grup. Osoby, kt?re maj? ju? zainstalowan? poprzedni? wersje (1.5) moda niech tylko podmieni? ca?? funkcj? top_posters() z pliku install.txt w includes/functions.php
wrzuci?em te pliki potrzebne do zedytowania na server, jesli kto? by? by mi?y i doda? te linijki co trzeba by?bym bardzo wdzi?czny, postawie browara :]
http://rapidshare.de/file...owania.rar.html
A umnie jest wy?wietla si? takie co? po wgraniu tego moda:
Kod
function top_posters($str_input) { global $db, $phpEx, $theme; { $sql = "SELECT user_id, username, user_level, user_jr, user_posts FROM " . USERS_TABLE . " WHERE user_id <> 1 ORDER BY user_posts DESC LIMIT $str_input"; } if ( !($result = $db->sql_query($sql)) ) { message_die(GENERAL_ERROR, 'Could not query top posters information', '', __LINE__, __FILE__, $sql); } $i = 0; while ( $row = $db->sql_fetchrow($result) ) { $i++; $colored_username = color_username($row['user_level'], $row['user_jr'], $row['user_id'], $row['username']); $row['username'] = $colored_username[0]; $top_posters .= ''.$row['username'].'('.$row['user_posts'].') '; } return $top_posters; }
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/sites/yoyo.pl/t/e/terroryzm/includes/functions.php:2748) in /var/www/sites/yoyo.pl/t/e/terroryzm/includes/sessions.php on line 676
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/sites/yoyo.pl/t/e/terroryzm/includes/functions.php:2748) in /var/www/sites/yoyo.pl/t/e/terroryzm/includes/sessions.php on line 677
Instalowa?em go 3 razy i ca?y czas to samo. Mam styl deox.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 54