A ja mam pytanie odno?nie polskich liter. Jak si? najedzie na myszk? na "rozkrzyczani" to si? pokazuje "Wiadomo?ci", ale nie wy?wietla mi si? polska litera. Normalnie na Forum dzia?aj?... Jak to naprawi?
Jak edytujesz komu? profil to tam jest "Kolor nicka" i wybierasz mu kolor. Mo?esz te? ustawi? kolor danej grupie i randze i b?dzie mia? kolor danej grupy lub rangi (je?li b?dzie w tej grupie lub b?dzie mia? t? range).
Jak edytujesz komu? profil to tam jest Kolor nicka i wybierasz mu kolor. Mo?esz te? ustawi? kolor danej grupie i randze i b?dzie mia? kolor danej grupy lub rangi (je?li b?dzie w tej grupie lub b?dzie mia? t? range).
Ja wiem jak si? ustawia kolor danemu userowi, ale ten kolor nie jest pokazywany w SB... My?la?em, ?e do tego jest jaka? specjalna funkcja...
geman napisał/a
A jak zmienisz ? na ś ?
Mo?na prosi? o dok?adniejszy opis, gdzie to zmieni
Jak nie jest w SB ?? U mnie jest, tu jest i na innych forach na kt?rych pisze te? jest. Nigdy nie widzia?em, by kolory nick?w w SB by?y inne ni? te podczas pisania post?w.
Mo?na prosi? o dok?adniejszy opis, gdzie to zmieni??
shoutbox.php
Znajd?
Kod
$lang['msg_cnt'] = 'Wiadomo?ci';
Zamie? na
Kod
$lang['msg_cnt'] = 'Wiadomości';
INIM napisał/a
Jak edytujesz komu? profil to tam jest Kolor nicka i wybierasz mu kolor. Mo?esz te? ustawi? kolor danej grupie i randze i b?dzie mia? kolor danej grupy lub rangi (je?li b?dzie w tej grupie lub b?dzie mia? t? range).
M?j mod pokazuje zar?wno kolory jak i prefixy u os?b, kt?re s? w grupie, dla kt?rej taki schemat ustawiono. Jest przecie? screen w pierwszym po?cie. Nie wiem, czy pokazuje r?wnie? kolor u os?b, kt?rym zmieniono go indywidualnie, nie testowa?em tego.
_________________ Pomagam na forum, nie ?ycz? sobie innych form kontaktu ze mn?.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 59