A mi nie dzia?a
Wpisa?em zapytania, jeszcze te z forum przema. Jak wykona?em te, to dosta?em b??d, ?e takie ju? s?.
Ale mam w okienku kod reklamy, ?e dawa? go po pierwszym po?cie, ale jak co? zmieni?, to wraca do tego co by?o wpisane przez zapytania
kto mi powie czemu jak zmienie dane w PA to nie zmienia mi si? to na forum, a wyswietlaja mi sie 3 banery po pierwszych 3 psotach jak to zrobi? ?eby tylko po pierwszym si? wy?wietlalo ?
a czy mo?na zrobi? co? takiego, ?e z panelu admina podaje si? np. tre?? tej reklamy (jak?? grafik? czy co? tam jeszcze) nast?pnie jest to zapisywane (te ustawienia) i wy?wietla si? tak jak te google?
Nie dzia?a, wszystko porobi?em tak jak w instrukcji. W PA zapisuj? mi si? ustawienia. Nie wiem co wpisa? w Wyswietlaj w forach: Gdzy wpisze tam cyfry po przecinkach, ?adna reklama mi sie nie wy?wietla...
ogolnie to full wypas ale albo ja jestem slepy albo sam nie wiem gdzie sa te 2 potrzebne pliki ?? Included Files: (admin_firstpost_ad.php, firstpost_ad_body.tpl)
edit :
Juz se poradzilem na forum przema znalazlem
EDIT
Ale cos mam nie tak bo w PA niemoge wyedytowac po jakim poscie ma byc reklama i w jakich tematach jak zrobic aby dalo sie wyedytowac i jeszcze jedno jak najprosciej i najszybciej zrobic zeby reklama sie pokazywala w kazdym temacie na forum
co mam z tym zrobi??
post?powa?em wed?ug instrukcji z przemo
pozniej patrze tu i pisze ze trzeba dodac jeszcze jedno zapytanie
to robie tak ale wyskakuje mi blad
to usunelem tabele i dodalem zaytanie jeszcze raz (cale) i nadal wyskakuj mi ten blad
po usunieciu tabeli i dodanie zapytanie wyskakuje taki blad
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 56