a ja mam takie pytanie czy to trzeba instalowa? wersje 1.3 final czy 2.0 ?
bo najpierw zainstalowa?em 1.3 a na ni? 2.0 i by? taki b??d:
Kod
SQL Error : 1054 Unknown column 'b.beer_src' in 'where clause'
select p1.post_id as post_id_sec, b.*, u1.username as beer_poster, u2.user_id, u2.user_beers_src, u2.user_beers_dst, u1.user_level, u1.user_jr, p2.poster_id as poster_id_sec, t.topic_id as topic_id_sec, f.forum_id as forum_id_sec from phpbb_posts p1 left join phpbb_beers b ON b.post_id = p1.post_id left join phpbb_posts p2 ON p2.post_id = b.post_id left join phpbb_topics t ON t.topic_id = b.topic_id left join phpbb_forums f ON f.forum_id = b.forum_id left join phpbb_users u1 ON u1.user_id = b.beer_src left join phpbb_users u2 ON u2.user_id = p1.poster_id where p1.topic_id = 1442 or b.beer_src = 2 or b.beer_dst = 2
Line : 212
File : functions_beermod.php
a teraz zainstalowa?em jeszcze raz ale sam? 2.0 i wog?le w PA nie ma tej strony do wlaczania/wylaczania BeerMod :p
ixdude.com, tak mam t? lini? i mimo to b??d nadal jest, tzn. by?, bo powr?ci?em do wcze?niejszej wersji
pomaga? mi p??niej taki znajomy kt?ry zna si? o wiele lepiej ode mnie i te? stwiedzi? to samo (o tym posts pre page)
i w sumie odpali? to jako? awaryjnie, tak tylko ?eby by?o wida? tematy, ale wtedy inne b??dy si? pokazywa?y
z tym ?e nie wiem jak to przerobi? a poza tym nie mog?oby tak zosta
w wersji drugiej nie wykonujecie zadnych zapytan!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ ixdude.com i have been waiting, all of my life, for you to come along and make everything all right. my body shaking, right through the bones, so take my by the hand, please don't leave me here alone. and i wonder if you know just how i feel, i feel... yeah... and i wonder how i know it is... it's real... it's real. coz' i want you to save me, just please save me, save me... coz' i need you to save me, just please save me, save me...
z rozpedu usunalem jedna funkcje Aby móc ściągnąć załącznik musisz się zalogować.
_________________ ixdude.com i have been waiting, all of my life, for you to come along and make everything all right. my body shaking, right through the bones, so take my by the hand, please don't leave me here alone. and i wonder if you know just how i feel, i feel... yeah... and i wonder how i know it is... it's real... it's real. coz' i want you to save me, just please save me, save me... coz' i need you to save me, just please save me, save me...
Ju? dzia?a, ale nie wy?wietla mi ikonki z piwem i znik?a opcja w PA "Napraw"
Za??cze pliki, kt?re edytowa?emAby móc ściągnąć załącznik musisz się zalogować.
nie bedzie sie wyswietlac "Napraw" jezeli diagnostyka bazy ma wynik "Poprawna"
ps: nie skonczyles instalacji. w viewtopic.php sa raptem 2 linijki do wstawienia a ty dales tylko inicjalizacje moda (bez wyswietlania ikonek itd)
Doko?czy?em instalacje to teraz mi taki b??d wywala
Kod
B??d Og?lny
Couldn't obtain beer data
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'b.beer_topic_id' in 'field list'
SELECT b.beer_topic_id, b.beer_post_id, b.beer_uid_src, u.username, b.beer_uid_dst FROM phpbb_beers b LEFT JOIN phpbb_users u ON u.user_id = b.beer_uid_src WHERE b.beer_uid_dst IN (2,4,5,13)
Line : 186
File : functions_beer.php
Je?li nie potrafisz znale?? rozwi?zania tego problemu,
mo?esz spr?bowa? poszuka?, lub zada? pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 54