Modyfikacja pozwala na ustawienie osobnego loga dla różnych for. Pomysł: Y-Traxx
Logo ustawiamy w PA -> Fora -> Zarządzaj -> WYBRANE FORUM poprzez uzupełnienie odpowiedniego pola
ha ha ha ha Tank you thank you i 100 razy dziekuje Teraz ja musze sie wywiazac Piwek to by brakło pozdrówki
aha ale ja mam mły problemik posidam styl bahamut reszte zrobiłem ale plik overal header bardzo sie różni od tego na którym to robiłes jak cos zapodam tutaj overala z bahamuta
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /mounted-storage/home30b/sub003/sc26810-RFVZ/www/mody/db/mysql4.php on line 48
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.
Too many connections
no ok ale jak teraz zastape to {logo}iem i umieszcze na ftp to zamiast loga wysiwetla mi sie literki cos z portalem co teraz bo niektórzy moga miec podobne błedy
Fajne działa ale jak by tu zrobić by to zadziało na całe kategorie to jest bardziej sensowne.
Loga przypisane do kategorii, a co za tym dzidzie do wszystkich for związanych z tą kategorią
Czyli klikasz kategorie lub forum w tej kategorii następuję zmiana loga.
Można by tą modyfikacje rozwinąć jest wiele for na których jest kilka nie związanych tematycznych ze sobą kategorii. Przypisane loga TOP-u do kategorii pozwoliło by urozmaicić stronę oraz łatwo wskazać graficznie użytkownikowi gdzie jest aktualnie.
Okej zmieniłem. Zrobiłem tak by było podstawowe logo i dwa dodatkowe. I teraz mam problem.
Logo główne pokazuje się dobrze. Logo A, które ma więcej działów niż logo B, pokazuje się poprawnie Ale zamiast loga B, pokazuje się logo A! Coś zrobiłem nie tak? Oto mój kawałek kodu:
krol dobrze kombinuje.. takie logo dla kategorii to całkiem nie zły pomysł i dużo wygodniejszy niż wstawianie loga dla wszystkich for z danej kategorii..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Powered by PhpBB & Przemo. Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,68 sekundy. Zapytań do SQL: 17