- wkurzaj?cy JavaScript na stronie g??wnej - co wi?cej my?l?, ?e ma?o skuteczny bo np. posiadaj?c Oper? od razu zaznaczy?em "Zablokuj wykonywanie skrypt?w na tej stronie" i wi?cej okienko mi si? nie pokaza?o. Zatem skuteczno?? takiego "przypominacza" jest w?tpliwa
- dzia? linkowisko - dost?p od 10 post?w - c?? chyba jednak nie bo czyta?em tematy tam zawarte jako go??.
- r??owy kolor ksywki bota
- autood?wierzanie w shoucie - wkurza mnie jak co? mi miga podczas czytania
- oklepana tematyka
+ domeny
+ spory ruch
+ fajne logo
+ klarowny styl (osobi?cie bardzo lubi? takie ciamne )
+ ramka z reklamami na dole strony - chocia? te reklamy jako? wygl?daj? normalnie pouk?adane, a nie rozrzucone po ca?ej stronie jak to cz?sto bywa
to takie powierzchowne spojrzenie. Co do tre?ci merytorycznych to nie mam czasu i ochoty wg??bia? si? w forum bo jest taka pogoda, ?e ?al siedzie? przed kompem Zatem dam 4/6 i jad? si? pobyczy? na pla??
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 32