Forum stworzone po namowach mojego ojca, dla w?asnej satysfakcji i tzw. poszerzania horyzont?w :]
Odwiedzane niezbyt tlumnie, ma?o post?w, ale pszczelarze to specyficzna grupa raczej starszych ludzi.
Istnieje nadal, bo lubi? przy nim grzeba? czasami
_________________ Pomagam na forum, nie ?ycz? sobie innych form kontaktu ze mn?.
a 25
Ja te? si? pszczelarstwem nie interesuj? z prostego powodu: jestem uczulony na jad pszczeli. Jedna pszcz??ka i le??, dlatego trzymam si? od nich najdalej jak to mo?liwe, co czasami bywa trudne, zw?aszcza przy hobby mojego ojca
_________________ Pomagam na forum, nie ?ycz? sobie innych form kontaktu ze mn?.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 51