Zgloszono mi jak narazie 1 blad, ale kolega po formacie stwierdzil ze wszystko dziala wiec to raczej nie wina SB ^^.
Prosz? pisac jak cos ... mod bedzie rozwijany
_________________ Je?li ci pomog?em, pyffko postaw drogi go?ciu.
Zapraszam ci? rowniez na: http://shery.pl/ NIE POMAGAM NA GG/PW/E-MAIL
NIE SUPPORTUJE JU? SB 2.0/2.2 GDY? NIE ZAMIERZAM T?UMACZY? CI?GLE TEGO SAMEGO.
Ostatnio zmieniony przez Shery Pon 27 Sie, 2007, w całości zmieniany 1 raz
Uwaga do wszystkich ktorzy maj? biale tlo i dziwn? czcionk?...
Naleze pobrac paczke z poprawionym opisem instalacji, i uzupe?ni? 1 plik.
Pozdrawiam je?li jeszcze co? pisa?.
juz niedlugo 2.1b ;-)
Ostatnio zmieniony przez Shery Sro 27 Cze, 2007, w całości zmieniany 1 raz
fajny modzik / gratulacje/ ale po naci?ni?ciu ShoutBox otwiera sie okienki na ca?? strone z widokiem co kto pisa?, przyda? by si? przycisk zamknij albo cos a jak by by? jeszcze pole dopisania i rozmowy to by by? wog?le git
Jakie? demo by si? przyda?o. Screen to troch? ma?o. Ci??ko powiedzie? co? wi?cej. Pr?bowa?em si? zarejestrowa? na stronie u?ytkownika davred, ale wy?wietla si? b??d.
Ja mam taki problem.Chcia? bym aby odrazy gdy wejde do shoutboxa to zebym widzia? ostatnia wiadomo?c napisan? przez uzytkownika kt?ra jestt na samym dole.A gdy teraz w chodze to zamiast na du to na sam? g?re mie bierze.Jak to zmieni
Strza?ka [1] - nie wiem czemu nie wy?wietla mi cellpica [tak jak w nag?owkach statystyk itp]
hmm szczerze mowi?c zlukaj czy sam cos nie pogrzebales w css, bo na 5 stylach dzialalo no problem.
Cytat
Strza?ka [2] - chcia?bym ?eby tutaj by?o czarne t?o ,tak samo jak tam obok gdzie jest menu z kolorkami,aktywno?ci?
Zmiany musisz zrobic w css z tego co pamietam row1
Cytat
Ja mam taki problem.Chcia? bym aby odrazy gdy wejde do shoutboxa to zebym widzia? ostatnia wiadomo?c napisan? przez uzytkownika kt?ra jestt na samym dole.A gdy teraz w chodze to zamiast na du to na sam? g?re mie bierze.Jak to zmieni?
Bl?d przegl?darki a dla scislosci FF , wystarczy przeinstalwac ale na czysto ( z wyczysczeniemrejestru z pozostalosci FF )
Po za tym polecam K-meleona.
Strza?ka [1] - nie wiem czemu nie wy?wietla mi cellpica [tak jak w nag?owkach statystyk itp]
hmm szczerze mowi?c zlukaj czy sam cos nie pogrzebales w css, bo na 5 stylach dzialalo no problem.
I w?asnie nie wiem nic nie grzeba?em..wywalilem wszystkie 4 pliki i wgra?em na nowo [te w ktorych nic nie zmienia?em] oczywiscie zmieniam tam w jednym z tych plikow nazwe stylu z ktorego ma pobierac obrazki...
co do odczekajnia to jest to wina funkcjii "Interwa? Anty-Floodowy" ju? sprawdza??m, jak go wy?aczysz to nie ma tego czekania...
mi osobi?cie mod si? bardzo podoba i go polecam.
[ jedno mnie zastanawia, po co ta stopka z odno?nikiem do autora strony, naprawde peszy estetyk? tak fajnie zrobionego sb, wiem ?e autor sobie zastrzeg? ?e nie wolno jej wywala? ale czy w pa jak by by?a na dole kiedy si? wchodzi do shoutboxa to nie wystaczy jak cos to loink w stopce forum te? spoko, ale nie to na sb
wiem ?e to nie to samo ale umiesci??m ten sb by shery w stopce, ju? mi tam bardziej pasuje i prosz? o wyrozumia?eo?? , kazdy chyba pracuje nad tym aby zmiany kt?re wprowadza na w??sne forum by?y w miare estetyczne, a ten podpis to tylko szpeci? , a i tak 80% u?ytkownik?w nie ma pojecia co to jest mod , by przemo itd ci co wiedz? to zobacz? to tak czy siak.
je?eli ktos chce sprawdzi? konto to konto
login:test
pas:testt
aha sb rozsze?y??m na 100% i wyd?uzy?em max d?. tekstu dla lepszej estetyki w standardzie jest mniejsze
kazdy kto tworzy mod ma prawo zrobi? sobie stopk?, popatrz na Alt search, gdy wchodzisz widzisz link do stronki Qbs'a mnie to jako? nie przeszkadza, skoro zrobi? co? za free i to udost?pni? to mu si? nalezy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,18 sekundy. Zapytań do SQL: 52