ale mnie chodzi o to ?eby na innych te? by?y ikonki a nie ?eby by?a tylko na koszu
niestety kiedy w innym forum daje adres ikonki nie pojawia si? i zostaje standartowa : P
dobra wszystko ?adnie pieknie ale jak ja bym hccia? zmieni? ikonki Foor a nie kategori to jak to zrobi? ? Jest takowa mo?liwo?? ? chyba,?e ja czego? tu nie zrozumia?em.
Witam, by? mo?e wyda si? to dla Was smieszne ale nie wiem jak ma wyglada? ca?y schemat aby obrazki pojawia?y si? na stronie g??wnej, czy m?g? by kto? zamie?cic jakiego? screena z pa ??
Witam, by? mo?e wyda si? to dla Was smieszne ale nie wiem jak ma wyglada? ca?y schemat aby obrazki pojawia?y si? na stronie g??wnej, czy m?g? by kto? zamie?cic jakiego? screena z pa ??
kidzior, to ja spytam co ty masz za modyfikacje bo ja zainstalowa?em ta i ?cie?ke do obrazka mam tylko w kategori a nie przy nowym forum. Mo?esz mi powiedzie? jak zrobi?e? sobie w ten spos?b ? bo w?asnie o to mi chodzi?o.
sam przerobilem taki mod i to akurat taki sam do prodigy tylko ze mam skrocony zamiast category to cat i nic nie dziala.
sql oczywiscie dodany ale w panelu->fora->zarzadzaj kategorie i wstawilem linka do obrazka i zapisywalem, potem sprawdzilem czy jest zapisany, ale nie ma. Co jest przyczyna ? czyzby przeszkadza to razem z forum images ?
sam przerobilem taki mod i to akurat taki sam do prodigy tylko ze mam skrocony zamiast category to cat i nic nie dziala.
sql oczywiscie dodany ale w panelu->fora->zarzadzaj kategorie i wstawilem linka do obrazka i zapisywalem, potem sprawdzilem czy jest zapisany, ale nie ma. Co jest przyczyna ? czyzby przeszkadza to razem z forum images ?
ja mam identycznie i nie wiem jak moge to naprawi?...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 57