Wysłany: Pon 29 Sty, 2007 Logo dla kategorii oraz jeden mod z hidem Adres forum: brak.net
Mam o to taki pomys? mam forum podzielone na liczne dzia?y. Ale ?g?lnie dzieli sie on na strefe elity i members. i chcia?bym aby wchodzac do dzia??w dla members zamiast g??wnego loga topa jak kto woli ukaza?o mi sie wybrane logo. Moze ktos pomoze akurat Wam sie uda ja r?bowa?em i jakos nie wysz?o a na wielu stronach pisa?em o tym pomy?le i niekt?rym sie podoba? ale nikt nie wiedzia? jak to zrobic
a drugi pomys? to ukrywanie linku nie chodzi mi tutaj ze zakryje go a po napisaniu wiadomosci sie ukaze jak w zwyk?ym hide tylko o to by mod ca?kowicie urywa? jego obecnosc dla wszystkich a gdy zezwole tym grupom co chce to wtedy sie ukaze.
Jesli ktos zrealizowa? by te pomys?y postaram sie nawet wesprzec finansowo forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 31