Witam mam pewien pomys? na modyfikacj? dla forum ot?? modyfikacja mia?a by polega? na wy?wietlaniu dziennej ilo?ci os?b zarejestrowanych co? w stylu top users tylko ?e by pokazywa?a tylko nicki os?b zarejestrowanych tego dnia. Dodam ?e takie co? jest w IPB.
My?l? ?e taka modyfikacja na pewno by si? przyda?a do forum przema.
Szczerze wole php by przemo a tak pozostaj?? w temacie czy kto? by napisa? taki mod aby dzia?a? on na forum przema na pewno wielu osobom si? przyda mi np bardzo gdy? b?d? wiedzie? ile dziennie os?b rejestruj? si? na moim forum.
Hmmm jak zrobi? ?eby pokaza?o user?w zarejestrowanych powiedzmy przez ostatnie 24 godziny to nie by?o by problemu.
Ale jak sprawdzi? user?w zarejestrowyanych od godziny 00:00 ka?dego dnia to nie wiem (na razie mam nadzieje)
_________________ ..:: Made by KnofeL ::..
Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
Mam nadziej? KnofeL ?e b?dziesz wiedzia? m?dry z ciebie cz?owiek tak wi?c my?l? ?e to zrobisz a ja nie moge nic innego zrobi? jak ?yczy? ci powodzenia z tym modem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 36