Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Banner pod X postem
geman 



Posty: 177
Piwa: 36/7
Skąd: Raszyn
Wysłany: Czw 08 Lut, 2007   
   Adres forum: nie mam :)


no to skopiuj te pliki do tych katalog?w:
pierwszy do templates/subSilver/admin/
drugi do admin/
_________________
Pomagam na forum, nie ?ycz? sobie innych form kontaktu ze mn?.
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
     
UfeQ

Posty: 6
Wysłany: Czw 08 Lut, 2007   
   Adres forum: www.interparty.pl


upss ale gapa ze mnie nie pomy?la?em hehe :P

no a jak nei mam ngdzie tego pliku

"admin/admin_firstpost_ad.php"

//no przecie? napisa?em: do katalogu admin/
Ostatnio zmieniony przez geman Czw 08 Lut, 2007, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
tobiasty 

Posty: 8
Piwa: 1/14
Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Pon 12 Lut, 2007   
   Adres forum: www.tobiasty.webd.pl


wszystko dziala ok ;) tylko jak sie pozbyc tej beleczki (ze screena) nad postem niby bota google :]

hmm.PNG
Plik ściągnięto 73 raz(y) 100,42 KB

Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
daniel93

Posty: 1
Wysłany: Czw 15 Lut, 2007   
   Adres forum: www.dioda.com.pl


A mi nie dzia?a :?
Wpisa?em zapytania, jeszcze te z forum przema. Jak wykona?em te, to dosta?em b??d, ?e takie ju? s?.
Ale mam w okienku kod reklamy, ?e dawa? go po pierwszym po?cie, ale jak co? zmieni?, to wraca do tego co by?o wpisane przez zapytania :(
Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
futrzak 


Posty: 36
Piwa: 1/6
Wysłany: Czw 15 Lut, 2007   
   Adres forum: http://www.forum.pobieralnia.pl


a sk?d mo?na ?ci?gn?? te pliki kt?re s? w instrukcji :
## Included Files: (admin_firstpost_ad.php, firstpost_ad_body.tpl)

??
_________________
www.pobieralnia.pl | www.futi.pl
Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
kidzior 
Niezale?ny



Posty: 775
Piwa: 300/63
Skąd: Krak?w
Wysłany: Czw 15 Lut, 2007   
   Adres forum: http://forum.niezal.org/


daniel93 napisał/a
Wpisa?em zapytania, jeszcze te z forum przema. Jak wykona?em te, to dosta?em b??d, ?e takie ju? s?.
No bo by?y. ;)
daniel93 napisał/a
Ale mam w okienku kod reklamy, ?e dawa? go po pierwszym po?cie, ale jak co? zmieni?, to wraca do tego co by?o wpisane przez zapytania :(
No to zmie? kod, kt?ry masz w zapytaniach i najlepiej wyczy?? cache. (?eby nie by?o niedom?wie? - w bazie danych to zmie?!)
futrzak napisał/a
a sk?d mo?na ?ci?gn?? te pliki kt?re s? w instrukcji :
## Included Files: (admin_firstpost_ad.php, firstpost_ad_body.tpl)
Nie wiem, jeszcze nikt nie wnosi? sprzeciwu, ?e ich nie ma. :)
_________________
WHEN (NIE.DZIALA)
LOOP
UNTIL (DZIALA)
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
     
futrzak 


Posty: 36
Piwa: 1/6
Wysłany: Czw 15 Mar, 2007   
   Adres forum: http://www.forum.pobieralnia.pl


kto mi powie czemu jak zmienie dane w PA to nie zmienia mi si? to na forum, a wyswietlaja mi sie 3 banery po pierwszych 3 psotach jak to zrobi? ?eby tylko po pierwszym si? wy?wietlalo ?
_________________
www.pobieralnia.pl | www.futi.pl
Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
bl4ck_b0x 

Posty: 4
Postawił 33 piw(a)
Wysłany: Pią 16 Mar, 2007   
   Adres forum: www.club-crew.pl


a czy mo?na zrobi? co? takiego, ?e z panelu admina podaje si? np. tre?? tej reklamy (jak?? grafik? czy co? tam jeszcze) nast?pnie jest to zapisywane (te ustawienia) i wy?wietla si? tak jak te google?
_________________

www.club-crew.pl
mp3 muzyka music albumy forum sk?adanki dj
Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
wicek15 

Posty: 2
Postawił 14 piw(a)
Skąd: Nowe Miasto
Wysłany: Pon 30 Kwi, 2007   
   Adres forum: www.dwusuwy.go.pl


Nie dzia?a, wszystko porobi?em tak jak w instrukcji. W PA zapisuj? mi si? ustawienia. Nie wiem co wpisa? w Wyswietlaj w forach: :/ Gdzy wpisze tam cyfry po przecinkach, ?adna reklama mi sie nie wy?wietla... :/
Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
pasiaczek141

Posty: 3
Postawił 7 piw(a)
Wysłany: Sob 16 Cze, 2007   
   Adres forum: www.forumk510i.go.pl


Kula napisał/a
xeon,

Kod
<tr>
<td align=left valign=top class=row2 nowrap=nowrap width=150>
<span class=name><a name=1703>
</a><b><a href= class=gensmall style=font-size: 12>Reklama Bot</a></b> <img src=templates/subSilver/images/icon_minigender_male.gif width=11 height=11 alt= border=0 /> <br />
</span>
<span class=postdetails><br />
<br /><br /><br><br><br><br>
Posty: 0<br />Sk?d: Graffik.biz<br />Nr U?ytkownika: 0<br /><br />Status: <a href=viewonline.php style=text-decoration: none><font color=green><b>Online</b></font></a><br /><br /></span>
</td>
<td class=row2 width=100% height=100% valign=top>
<table width=100% style=height: 100%; border=0 cellspacing=0 cellpadding=0>
<tr>
<td valign=top align=left>
</span></td>
<td valign=top align=right nowrap=nowrap></span><br></td>
</tr>
<tr>
<td colspan=2><span class=gensmall><object><hr></object></span></td>
</tr>
<tr>
<td height=100% valign=top colspan=2 ><span class=postbody>

TRE?? REKLAMY BOTA

<img src=images/smiles/icon_cool.gif alt=8-) title=8-) border=0 align=top /> </span></td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
<tr>
<td class=row2 align=left valign=middle>
<a href=#top><img src=templates/subSilver/images/topic_move.gif width=20 height=20 alt= border=0 /></a> </td>
<td class=row2 width=100% valign=top nowrap=nowrap>
<table cellspacing=0 cellpadding=0 border=0 width=100%>
<tr>
<td valign=top nowrap=nowrap>
</td>
<td valign=top align=left width=177>
<table border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 style=border-collapse: collapse>
<tr> <td> </td>
<td width=59 height=19 valign=top>
</td> <td> </td>
<td nowrap=nowrap> </td>
</tr>
</table>
</td>
<td width=100% align=right><span class=nav>
<img src=templates/subSilver/images/user_agent/icon_linux_freebsd.gif alt= /> <img src=templates/subSilver/images/user_agent/icon_qnx.gif alt= title=Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; pl) Opera 8.54 /></span>
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>

<tr>
<td class=spaceRow colspan=2 height=1><img src=templates/subSilver/images/spacer.gif alt= width=1 height=1 /></td>
</tr>


Dodaj to tam gdzie dodaje si? kod reklamy :D to jest ala bot


Przepraszam ?e odkopuje stare posty ale niewiem gdzie to wklei?. Kto? pomo?e gdzie to mam dok?adnie wklei? ?
Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
kidzior 
Niezale?ny



Posty: 775
Piwa: 300/63
Skąd: Krak?w
Wysłany: Sob 16 Cze, 2007   
   Adres forum: http://forum.niezal.org/


No masz napisane nawet w cytowanej przez siebie wiadomo?ci - tam, gdzie wklejasz kod reklamy!!! W PA.
_________________
WHEN (NIE.DZIALA)
LOOP
UNTIL (DZIALA)
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
     
pasiaczek141

Posty: 3
Postawił 7 piw(a)
Wysłany: Sob 16 Cze, 2007   
   Adres forum: www.forumk510i.go.pl


Tak ale jak tam wklejam to mi co? takiego wyskakuj

bload.PNG
Plik ściągnięto 33 raz(y) 107,21 KB

Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
kidzior 
Niezale?ny



Posty: 775
Piwa: 300/63
Skąd: Krak?w
Wysłany: Pon 18 Cze, 2007   
   Adres forum: http://forum.niezal.org/


Rol on da fakin flor - ch?opie! Naucz sie czyta? do czego jest ta modyfikacja. Gdzie Ty to wklejasz?!
OMG! - ?wietne! :lol: :lol: :lol: Brawa dla tego pana! :D
_________________
WHEN (NIE.DZIALA)
LOOP
UNTIL (DZIALA)
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
     
freebies 

Posty: 2
Postawił 7 piw(a)
Wysłany: Sro 20 Cze, 2007   
   Adres forum: www.freebies.com.pl


ogolnie to full wypas ale albo ja jestem slepy albo sam nie wiem :) gdzie sa te 2 potrzebne pliki ?? Included Files: (admin_firstpost_ad.php, firstpost_ad_body.tpl)

edit :

Juz se poradzilem :) na forum przema znalazlem :P

EDIT

Ale cos mam nie tak :/ bo w PA niemoge wyedytowac po jakim poscie ma byc reklama i w jakich tematach :/ jak zrobic aby dalo sie wyedytowac i jeszcze jedno jak najprosciej i najszybciej zrobic zeby reklama sie pokazywala w kazdym temacie na forum
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
     
zelgadiss

Posty: 4
Postawił 2 piw(a)
Wysłany: Nie 01 Lip, 2007   
   Adres forum: www.dance.ugu.pl


Kod
Could not query ad information

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'db4184.ADS_TABLE' doesn't exist

SELECT a.ad_code FROM ADS_TABLE a WHERE a.ad_id=1

Line : 78
File : admin_firstpost_ad.php


co mam z tym zrobi??
post?powa?em wed?ug instrukcji z przemo
pozniej patrze tu i pisze ze trzeba dodac jeszcze jedno zapytanie
to robie tak ale wyskakuje mi blad
to usunelem tabele i dodalem zaytanie jeszcze raz (cale) i nadal wyskakuj mi ten blad

po usunieciu tabeli i dodanie zapytanie wyskakuje taki blad

zapytanie SQL:

Kod
INSERT INTO `phpbb_config` ( `config_name` , `config_value` )
VALUES (
'ad_after_post', '1'
);

MySQL zwr?ci? komunikat: Dokumentacja
#1062 - Duplicate entry 'ad_after_post' for key 1
Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  



Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 56