Witam, troche szuka?em o tym i znajdywalem mn?stwo danych np. o regulaminie by matrix itp.
Chodzi mi o to aby podczas rejestracji, user widzial m?j regulamin zamiast tego standardowego, ma sie rozumiec musze wyedytowac jeden plik, juz nie pamietam jaki ale nie o to chodzi.
Chce takze dodac przycisk na g?rze i tam tez by by? m?j regulamin. Jakiego moda polecacie do tego? Tego matrixa? Podobno on s?aby jest.
[ Dodano: Wto 11 Lip, 2006 ]
Sorka ale w lang_main.php nie ma mo?liwo?ci modyfikowania tego? starego (ju? ze stylem) regulaminu.
Jest tam mo?liwo?? modyfikowania tylko p?l w profilu z tego co widzia?em ...
Wi?c prosz? o pomoc. Czy to w?a?ciwy plik i gdzie mam wgra? np. Regulamin by Matrix lub gdzie mam znale?? inny plik do kt?rego mam wklepi? lub podmieni? istniej?cy regulamin.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 47