Ot?? wyobra?my sobie tak? sytuacj? ?e mamy sobie forum bia?e i czarne.. ale ikonka mo?e by? tylko jedna.
Fajnieby by?o tworzy? linka do templates -> STYL -> images -> forum_icons (lub co? podobnego) a podawa? tylko nazw? iknoki dzi?ki temu ka?dy styl m?g?by mie? w?asny zbi?r ikonek
_________________ ..:: Made by KnofeL ::..
Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
A mo?e mi kto? pomuc z plikiem admin_forums.php bo niemoge da? sobie rady. Wpisuj? wszystko dobrze ale wyskakuje mi b??d i nic sie nie da zrobi?.Aby móc ściągnąć załącznik musisz się zalogować.
Adres obrazka kt?ry b?dzie si? wy?wietla? jako ikona forum : class=post
zamiast tego "class=post" wklejam adres do obrazka i z linku i z adresu na lokalnym katalogu i nic jest tak jak bylo czyli wyswietla sie standardowy obrazek
Witam mam takie pytanie czy mog? by? zainstalowane 2 mody na raz Obrazki Kategorii i Obrazki For?w???
P.S
Mo?e kto? da? download obrazki_new.tar.gz i images_forum.tar.gz w ?rodki pliki:
ca?a modyfikacja wraz z konfigurowalno?ci? i sama konfigurowalno?? do zainstalowanej ju? modyfikacji.
Witam mam takie pytanie czy mog? by? zainstalowane 2 mody na raz Obrazki Kategorii i Obrazki For?w?
Lepiej zainstaluj same obrazki for?w. Wg. mnie lepsza modyfikacja. Obrazki kategorii to jakie? nieporozumienie. (Moja subiektywna opinia!)
alba napisał/a
Mo?e kto? da? download obrazki_new.tar.gz i images_forum.tar.gz
Pierwsza to sprawa autora (Graffi) pisa?em do niego w tej sprawie na PW, ale nie odpisa?.
Drugie ?ci?gniesz ze strony ixdude.com < Tam r?wnie? inne mody.
alba napisał/a
w ?rodki pliki:
ca?a modyfikacja wraz z konfigurowalno?ci? i sama konfigurowalno?? do zainstalowanej ju? modyfikacji.
znalaz?em na dysku tak? instrukcje jak w za??czniku, wygl?da "nie?le" skoro lezy tam to pewnie to ta stara kt?r? kiedy? podrzucalem,ale nie gwarantuje...
problem jest taki ze u siebie w forum sporo grzeba?em i jak niekt?rzy mi proponowali podes?anei zmodyfikowanych plik?w to raczej nierealne tak prosto bo u mnie ma?o co jest nieruszone
w check_files rzeczy mnien nie wkurzalo to sumy tylko popoprawia?em Aby móc ściągnąć załącznik musisz się zalogować.
Odpu?? sobie, skoro Ci? to przerasta - zaoszcz?dzisz sobie stres?w przy ewentualnych b??dach.
A co do publikacji plik?w - tego nikt Ci nie zrobi, bo kto? m?g?by np wgra? sobie wcze?niej inne mody i napisanie plik?w spieprzy mu forum, tak?e opis jest optymalnym rozwi?zaniem.
zainstalowalem ta modyfikacje ale mam teraz problem bo po napisaniu postow nie wyswietla mi np ze jest 20 nie przeczytanych postow na stronie glownej i wlasnie niewiem czy cos zle zrobilem pomuzcie co jest nie tak??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 50