Ot taki ma?y dodatek do forum kt?ry pozwala "kontrolowa?" przep?yw Prywatnych Wiaodmo?ci.
Jak ju? powiedzia?em PRYWATNYCH WIADOMO?CI tak wi?c starajcie si? ogrnicza? w u?ywanie tej modyfikacji (zw?aszcza dzieci neostrady) chyba ?e obawiacie si? ?e wasi moderatorzy szykuj? jaki? zamach stanu lub Al-Kaida u?ywa waszego forum jaki ich lokalne centrum poborowe terroryst?w
P?ki nie wymy?le jakiego? systemu "ostrzegania" przed t? modyfikacj?, nie ma mo?liwo?ci jej pobrania.
_________________ ..:: Made by KnofeL ::..
Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
Ostatnio zmieniony przez KnofeL Pią 22 Wrz, 2006, w całości zmieniany 10 razy
Nie podoba mi si? to. Lepiej by?o nie kombinowa? z czytaniem cudzej korespondencji. Mo?na przez SQL-a jak ju? sa jakie? powa?ne podej?enia o co? waznego, jednak tutaj - kr?ci i n?ci. Ergo - dzieci neostrady maj? now? zabawk?.
KnofeL, tak se my?le ?e powinno by? stronicowanie. Wgra?em to sobie na pr?be, ponad 2000 wiadomo?ci na jednej stronie
Druga sprawa - sortowanie (np na g?rze najnowsze).
Trzecia - nie wiem czy nie lepiej by?oby, gdyby wiadomosci otwiera?y sie w nowych okienkach. Teraz za ka?dym razem trzeba jecha? w d?? strony, a jak kto? ma du?o wiadomo?ci...
KnofeL, tak se my?le ?e powinno by? stronicowanie. Wgra?em to sobie na pr?be, ponad 2000 wiadomo?ci na jednej stronie
Te? tak my?le, ale jeszcze nie wiem jak to zrobi?.
Kica napisał/a
Druga sprawa - sortowanie (np na g?rze najnowsze).
W nowej (nie opublikowanej) wersji juz tak jest
Kica napisał/a
Trzecia - nie wiem czy nie lepiej by?oby, gdyby wiadomosci otwiera?y sie w nowych okienkach. Teraz za ka?dym razem trzeba jecha? w d?? strony, a jak kto? ma du?o wiadomo?ci...
By?o by lepiej, ale czy FF pozwala na otwieranie nowych okienek ?? Ja nie potrafie tego zzrobi?.
Ale pomy?le nad rozwiazeniem ala NEW PM INFO
14.12.2006 PR Reader 1.5 (FINAL)
Sortowanie (Najnowsze na g?rze)
Przeniesienie okienka z szczeg??ami Prywatnej Wiadomo?ci na g?r?
Klikalne linki (Z wyjatkiem tych w CODE)
Pirwszy post i paczka uaktualnione
Knoffel, dost?p tylko dla admina czy dla admin?w i czy chodzi o admina o id=1 (ten kt?ry instalowa? forum?) czy dla os?b z uprawnieniami adminsitratorskimi?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 57