15.09.2006 - Topics Rate System v. 2.0 (FINAL)
"Po?owki" ocen (User nie mo?e takiej oceny wystawi?, ale mo?e taka wyj?? z oblicze?)
Sortowanie - Ocena, U?ytkownik, Temat (Domy?lnie ocena)
Nowe style (Obrazki) wy?wietlania ocen (Niebieski, Czerwony, Zielony)
Obrazki s? teraz w formacie .PNG (Przez co s? ?adniejsze)
Mo?liwos? dodawania w?asnych (Tylko .PNG !) jak i usuwania obecnych styli ocen
"Synchronizacja temat?w" - "Prune System" usuwa? zb?dne wpisy ale nie aktualizowa? danych w tabeli "topics". Ta opcja to zrobi.
Optymalizacje kodu
Wok?? gwiazdek pojawia?a si? brzydka ramka (IE i Firefox). Ju? nie b?dzie.
Poprawki w instrukcji
Instrukcja, update, changelog i wszytkie potrzebne pliki w paczce w pierwszym poscie (tam te? screeny z nowej wersji)
Teraz modyfikacja wygl?da tak jak tego chcia?em od pocz?tku, i raczej nie b?de ju? jej rozwija?, ew poprawia? jakie? b??dy
Mam nadzieje ?e kto? z niej skorzysta?.
_________________ ..:: Made by KnofeL ::..
Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
16.09.2006 - Topics Rate System v. 2.2 (FINAL)
BUG FIX: Poprawiony b??d z wy?wietlaniem ocen podzczas przegl?dania ocen wybranego tematu - Dzi?ki dla Tujek'a
BUG FIX: Zaokr?glanie oceny tematu po usuni?ciu g?osu
Usprawnienie dzia?ania "Synchronizacji temat?w"
Kilka optymalizacji kodu
Poprawka j?zykowa
Poprawki w instrukcji
Zrezygnowa?em z wersji LITE
_________________ ..:: Made by KnofeL ::..
Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
MySQL zwr?ci? komunikat: Dokumentacja
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'rates_theme` varchar(255) NOT NULL default 'gold'
) ' at line 5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 52